Home Blogs Acco Aandeelhouder worden? Da’s korting voor het leven!

Aandeelhouder worden? Da’s korting voor het leven!

Ontdek welke voordelen jij krijgt met de Acco-aandeelkaart. Kortingen voor het leven, jippiejahee!

Studiemateriaal aan de goedkoopste prijs? Jawaddedadde! Wist je dat Acco maar liefst 250.000 aandeelhouders telt? Dat zijn 250.000 mensen die Acco voor een stukje bezitten. Jawel, dén Acco! Dankzij al die mensen kan Acco ieder jaar veel kortingen onderhandelen voor studiemateriaal, zodat hoger onderwijs toegankelijk is voor iedereen!

Jij kan daar eentje van zijn. Als aandeelhouder geniet je levenslang van korting op cursussen, vakliteratuur én op je favoriete pastelgetinte fluostiften of ander studeergerief.

Welke kortingen krijg je dan precies?

  • 25 % op Acco-cursussen en 15 % op Acco-studieboeken, want studeren moet ook gebeuren en dat liefst aan de goedkoopste prijs.
  • 15 % op papierwaren en kantoormateriaal, joehoe bullet journals en post-its!
  • 10 % op laptops via Academic Shop. Met een Acco-aandeel krijg je direct € 25 korting op een laptop naar keuze. Da’s goed meegenomen!

En dat dus levenslang hé! Want leren eindigt niet na je studententijd (hoezeer je dat ook hoopt tijdens de blok). We weten dat een student geen bodemloze portemonnee heeft, dus je betaalt één keer 31 euro en geniet voor de rest van je leven van alle kortingen!