Jouw partner voor
sterk drukwerk

Op zoek naar een ervaren, snelle en flexibele partner voor kwalitatief (digitaal) print- en drukwerk? Bij Print & Productions by Acco ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogstaand en duurzaam drukwerk aan een scherpe prijs. 

Drukwerk met professioneel advies

Onze drukkerij is een vaste waarde voor het drukken van cursusmateriaal en doctoraatsthesissen, van mooie boeken tot digitaal drukwerk zoals brochures en flyers, tot een flexibele printing-on-demandservice voor organisaties.

Bij Acco weet je dat je drukwerk in goede handen is. Want Acco en printen, we go way back. In 1960 werd Acco als coöperatieve organisatie opgericht door studenten, met als doel zelf cursussen te drukken en te verkopen aan democratische prijzen. Onze missie – betaalbaar onderwijs voor iedereen – bleef in al die jaren onveranderd, net als de vaste lage bladprijs voor Acco-cursussen.

Wat wél evolueerde, is hoe we printen en voor wie. Zo scoort onze gebruiksvriendelijke online printing-on-demandservice nog altijd bij studenten en onderwijsinstellingen, en bij talloze organisaties en bedrijven. Onze jarenlange ervaring in het hoger onderwijs zorgt voor een grote expertise in het drukken van doctoraatsthesissen.

De rode – of liever groene – draad doorheen ons verhaal? Dat is duurzaamheid. Door onder meer te drukken op FSC-gecertificeerd papier, onze eigen energie op te wekken dankzij ons dak vol zonnepanelen, duurzame printers in te zetten en verpakkingsmateriaal slim te recupereren, streven we elke dag naar een zo klein mogelijke milieu-impact.

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk

Acco staat al jarenlang garant voor kwalitatief hoogstaand drukwerk aan een scherpe prijs. Digitaal en offset drukwerk, we’ve got you covered. Of het nu gaat om flyers, brochures, posters, magazines, boeken of andere vormen van drukwerk: op ons kan je rekenen. Leg je creatieve ideeën voor aan ons team en reken op ons professioneel advies voor het voorbereiden, drukken en afwerken van je project.

 

 

Online printservice met thuislevering

Via onze gebruiksvriendelijke online tool voor printing on demand, laat je al je documenten eenvoudig afdrukken bij Acco. Wij zorgen voor een kwalitatieve print én leveren je prints tot aan je deur. Makkelijker wordt het niet!

Alles over onze printservice

Doctoraatsthesissen drukken

Acco en hoger onderwijs, dat zijn al decennialang twee handen op een buik. We bouwden heel wat expertise op in het vormgeven en printen van doctoraatsthesissen. Dankzij de persoonlijke begeleiding heb jij na zo’n 5 tot 8 werkdagen een gedrukte versie van je onderzoekwerk voor je liggen. En wil je exemplaren bijbestellen? Dan kan uiteraard aan een hele scherpe prijs.

Meer over het drukken van doctoraatsthesissen

Selfservice: zelf printen in Leuven, Gent, Antwerpen en Heverlee

Op kot en geen printer voor handen? Wist je dat de Acco Shops in Leuven, Gent, Antwerpen en Heverlee ook echte copyshops zijn? Je print er heel goedkoop zelf je cursus, hand-outs van presentaties, notities of samenvattingen aan een van de selfservice-printers.

Koop een printkaartje aan de kassa en betaal maar 0,04 euro per afgedrukt blad. Printen in kleur kan ook in Leuven, Gent en Antwerpen. Voor een kleurenprint betaal je dan 0,20 euro per geprinte pagina.

Supergemakkelijk: je printopdracht geef je gewoon door via USB of via de computer in de boekhandel.

Vind een Acco Shop in je buurt

Printen op maat

Wil je je cursusmateriaal of (doctoraats)thesis printen? Ben je op zoek naar printing-on-demanddiensten voor je bedrijf of organisatie? Of wil je (digitaal) drukwerk bestellen?