Over ons

Bij Acco Learn for Business werk je met een team van gepassioneerde leerexperten. Ieder teamlid heeft een andere achtergrond, allemaal delen ze dezelfde visie op innovatief leren. Naast het vaste team werken we ook samen met gedreven freelancers die experten zijn in didactiek, contentcreatie en meer.

Ons editorial team

Ons editorial team bestaat uit vier gedreven experts: Jolien, Hilde, Kevin en Annelies.  Ze ontfermen zich over de taal- en beeldredactie, organiseren de contentproductie en zorgen ervoor dat alle content tijdig aangeleverd wordt om de learning journey vorm te geven.

Onze partners

Televic Education

Televic Education is een wereldwijde expert in digitale training en evaluatie. Hun veelzijdige oefen-en toetsplatform assessmentQ wordt nationaal en internationaal ingezet om kennis te meten en leerpaden te optimaliseren.

OneBonsai

OneBonsai is gespecialiseerd in het bouwen van virtual reality-opleidingen. VR-opleidingen helpen om personeel beter op te leiden en worden onder andere gebruikt voor gezondheidszorg, brandveiligheid, defensie en de logistieke sector. OneBonsai gebruikt VR om opleidingen interessant, interactief en meer impactvol te maken.

Contacteer ons