Beter leren
rendeert

Een leven lang leren rendeert. Voor je bedrijf en medewerkers, maar ook voor je klanten. Zéker als je het doet met veel goesting, in een minimale tijd én met maximale leerresultaten. Bij Acco Learn for Business, de spin-off van coöperatieve organisatie Acco, hebben we alles in huis om jouw opleidingen leuker, korter en doeltreffender te maken.

Onze diensten

Ons aanbod? Dat strekt zich uit van didactisch advies en train-the-trainer-programma’s tot de realisatie van complete opleidingen. Wat je leervraag ook is, wij zetten er onze tanden in.

We adviseren

Bij ons kan je terecht met al je leervragen. Onze leerconsulenten denken graag met je mee en geven didactisch advies op maat van jouw vraag.

We creëren

We bewerken je bestaande leerinhoud tot didactisch sterke leercontent, ontwikkelen zelf waar nodig nieuw lesmateriaal en bepalen de juiste combinatie van leervormen en technologieën.

We optimaliseren

Op basis van evidence-based leerstrategieën sleutelen we je leertraject bij om het korter, doeltreffender én leuker te maken.

We begeleiden

Of je nu bij ons aanklopt voor advies, creatie of optimalisatie, we begeleiden jou en je team in elke stap.

Onze klanten

Marjolein Goris • 3 April 2024
Effectieve kennisborging: creëer een gemeenschappelijke taal en laat in je hoofd kijken

Het borgen van kennis is binnen een organisatie van onschatbare waarde. Bij Acco Learn for Business geloven we in het koesteren en verspreiden van deze kostbare bron. In dit artikel belichten we twee cases. We beginnen niet meteen met het opslaan van informatie, maar nemen eerst een stap terug om te investeren in een gemeenschappelijke taal en een diepgaand begrip van hoe mensen leren. Deze aanpak legt de fundering voor een effectiever proces van kennisborging.

Erwin Lenaers • 15 September 2022
Klant in de kijker: Volta

Acco Learn for Business ontwikkelde in cocreatie met Volta een interactieve, asynchrone opleiding om de cursisten maximaal te motiveren en te activeren.

Erwin Lenaers • 8 September 2022
Klant in de kijker: RIZIV

Acco Learn for Business ontwikkelde in samenwerking met het Riziv zeven e-learnings voor de opleiding Disability Management.

Onze werkwijze

Heb je hulp nodig bij de learning journey van jouw werknemers? Via analyse, contentmapping en evaluatie verbeteren we jouw bedrijfsopleiding. Onze learning consultants begeleiden je bij iedere stap van het proces, zodat je werknemers een maximale leerwinst uit je opleidingen halen.

Kom meer te weten over onze werkwijze

Blogs & webinars

Bij Acco Learn for Business zijn we ervan overtuigd dat een leven lang leren rendeert. Voor je bedrijf, medewerkers en klanten, maar ook voor jezelf. Om je nog beter te ondersteunen in de ontwikkeling van je leertraject, krijg je daarom kosteloos toegang tot ons aanbod blogs, on-demand webinars en whitepapers. Onze experts delen graag hun kennis over blended leren, didactiek, educatieve technologie en veel meer. 

Ontdek onze kennisdatabank

Ons team

Bij Acco Learn for Business ontwikkelen we snel en doeltreffend een leeroplossing op maat van je noden. Daarvoor bundelt ons team een breed scala aan experts – van learning consultants over designers tot eindredacteurs – die je met plezier van A tot Z ontzorgen.

Maak kennis met ons team