Beter leren
rendeert

Acco Learn for Business heeft alles in huis om je klanten of personeel succesvol op te leiden. Zo gaan ze optimaal met je aanbod aan de slag. En draagt je organisatie bij aan een nog betere dienstverlening.

Voor bedrijven

Leeroplossingen met een hoge impact

Vergroot de impact van je inspanningen met een (online) leeroplossing van Acco Learn for Business, zoals een onboarding, e-learning of blended learning journey. Altijd met een zo hoog mogelijk leerrendement, opgebouwd vanuit onze sterke visie op leren en evidence-based didactische principes. Wie je ook opleidt: wij zorgen ervoor dat iedereen mee is.

Leer klanten met je aanbod werken

Innovaties zijn pas succesvol als eindgebruikers ze kunnen implementeren. Wil je de aantrekkingskracht van je producten en services vergroten? Koppel er dan een dynamische en activerende learning journey van Acco Learn for Business aan. Dat levert een vlottere ingebruikname en dus meer tevreden klanten op, vermindert de druk op je customer support en maakt je aanbod makkelijker schaalbaar. Zo ligt de weg open naar groei en een nog betere gezondheidszorg.

Houd je personeel up-to-date

Je werknemers bijscholen is belangrijker dan ooit. Tegelijk zijn interne opleidingen tijdsintensief om te organiseren en door het nieuwe normaal niet meer enkel face-to-face te realiseren. Schakel Acco Learn for Business in voor doeltreffende blended leeroplossingen die online en offline leren slim combineren. Daardoor win je tijd en wakker je de productiviteit, motivatie en tevredenheid van je medewerkers aan.

Het 4-lagen model voor succesvol leren

Om bedrijven inzicht te bieden in hun eigen leersituatie, ontwikkelden we het 4-lagen model voor succesvol leren. Vanuit het centrale perspectief van de ‘lerende’ kijken we met jou naar alle elementen die je nodig hebt voor een zo groot mogelijke leerwinst. Op basis daarvan stippelen we samen een learning journey uit. Daarmee kan je zelf aan de slag of we werken die volledig voor jou uit.

Leer meer over ons model

Onze partners

Leer efficiënter dankzij een geïntegreerd leertraject, virtual reality en gerichte evaluatie.

Televic Education

Televic Education is een wereldwijde expert in digitale training en evaluatie. Hun veelzijdige oefen-en toetsplatform assessmentQ wordt nationaal en internationaal ingezet om kennis te meten en leerpaden te optimaliseren.

OneBonsai

OneBonsai is gespecialiseerd in het bouwen van virtual reality-opleidingen. VR-opleidingen helpen om personeel beter op te leiden en worden onder andere gebruikt voor gezondheidszorg, brandveiligheid, defensie en de logistieke sector. OneBonsai gebruikt VR om opleidingen interessant, interactief en meer impactvol te maken.

Ruim 60 jaar ervaring in leren

Acco is al meer dan een halve eeuw voortrekker in didactisch sterke blended leeroplossingen voor het hoger onderwijs. Met Acco Learn for Business injecteren we die knowhow ook in jouw bedrijf. Gespreid leren, directe instructie, direct en elaboratief feedbacken, … Door wetenschappelijk bewezen leerstrategieën toe te passen op je leeroplossing, garanderen we dat het leren gebeurt op een zo effectief mogelijke manier.

Thuis in healthcare

Als medtech-, pharma- of zorgbedrijf wil je hooggespecialiseerde ontwikkelingen en diensten met een gerust hart toevertrouwen aan mensen die voeling hebben met je branche. Acco Learn for Business heeft jarenlange expertise in de health-sector. Wij helpen je organisatie dan ook als geen ander met het vertalen van ingewikkelde kennis naar een toegankelijke pedagogische vorm.

Acco Learn for business voor healthcare

Digitale ondersteuning

Je investeerde in een e-learningplatform of Learning Management System (LMS), maar de resultaten zijn niet zoals verwacht? Of je hebt nog geen tools voor e-learning? Bij Acco Learn for Business helpen we je de hulpmiddelen kiezen die het best bij je bedrijf en verwachtingen passen. Dat doen we vanuit onze uitgebreide ervaring met leerplatformen, waaronder ons eigen platform, Sofia.

Onze klanten

Toegewijde professionals

Bij Acco Learn for Business ontwikkelen we snel en doeltreffend een leeroplossing op maat van je noden. Daarvoor bundelt ons team een breed scala aan experts – van learning consultants over designers tot eindredacteurs – die je met plezier van A tot Z ontzorgen.

Maak kennis met ons team
Marjolein Goris • 16 Februari 2023
Whitepaper: Een succesvolle blended leerervaring creëren

Deze whitepaper voor bedrijven geeft je enkele hulpmiddelen, aandachtspunten en tips & tricks om je te helpen de ideale mix te vinden bij het ontwerpen van jouw cursussen en opleidingen.

Erwin Lenaers • 15 September 2022
Klant in de kijker: Volta

Acco Learn for Business ontwikkelde in cocreatie met Volta een interactieve, asynchrone opleiding om de cursisten maximaal te motiveren en te activeren.

Erwin Lenaers • 8 September 2022
Klant in de kijker: RIZIV

Acco Learn for Business ontwikkelde in samenwerking met het Riziv zeven e-learnings voor de opleiding Disability Management.

Vraag het aan onze learning consultants

Neem contact op met Niels Strybos of Erwin Lenaers: twee van onze learning consultants Acco Learn for Business.

Neem contact op met een van onze learning consultants