Home Print & Productions Waarom Acco?

Waarom Acco?

Acco is al meer dan zestig jaar expert in kwalitatief hoogstaand en duurzaam drukwerk aan een scherpe prijs. Je kan op ons rekenen voor elk project.

Drukwerk met professioneel advies

Acco is een vaste waarde voor het drukken van cursusmateriaal, boeken en doctoraatsthesissen. En ook voor digitaal drukwerk en flexibele printing on demand is Acco jouw sterke partner.
Want bij ons is je print- en drukwerk in goede handen.

Sinds ons ontstaan in 1960 is het onze missie om betaalbaar onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken, door zelf cursussen te drukken en ze te verkopen aan democratische prijzen. Die visie bleef al die jaren onveranderd.

Wat wel evolueerde is hoe we printen, en voor wie.
Duurzaamheid staat bij Acco voorop: we drukken op FSC-gecertificeerd papier, kiezen bewust voor groene energie, zetten in op duurzame printers en recupereren verpakkingsmateriaal slim.

Onze gebruiksvriendelijke printing-on-demandtool scoort nog altijd bij studenten, onderwijsinstellingen en organisaties. Onze jarenlange ervaring in het hoger onderwijs zorgt voor een grote expertise in het drukken van doctoraatsthesissen.

 

Sterk in drukken

Acco is expert in kwalitatief drukwerk aan een scherpe prijs. Of het nu gaat om flyers, brochures, posters, magazines, boeken of andere vormen van drukwerk: op ons kan je rekenen. Leg je idee voor aan ons team en reken op ons professioneel advies voor het voorbereiden, drukken en afwerken van je project.

 

Drukwerk op maat – vraag een offerte aan

Wil je (digitaal) drukwerk bestellen?