Over Acco

Acco ondersteunt al meer dan 60 jaar het hoger onderwijs, en intussen ook bedrijven, bij de vormgeving, ontwikkeling en verspreiding van kwalitatief, blended studiemateriaal.

Bouw mee aan onze leeroplossingen

Werken bij Acco

Acco is al 60 jaar expert in het vormgeven van leeroplossingen. Ons doel? Een aangenaam en succesvol leerproces voor elke lerende met een maximale leerwinst. We doen dat via de vormgeving, ontwikkeling en verspreiding van kwalitatief, blended studiemateriaal.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Wil je samen met ons werken aan de toekomst van leren? Voel je je geïnspireerd in een bruisende, creatieve en innovatieve omgeving waar mensen centraal staan? Geven enthousiaste en betrokken collega’s je een echte boost? Bekijk dan zeker onze vacatures.

Vacatures

Junior marketeer

Word Junior marketeer bij Acco! Je houdt de vinger aan de pols van nieuwe trends op het vlak van (e-)learning, (digitale) workshops en marketing. Je bedenkt sterke communicaties en commerciële plannen voor onze doelgroepen (docenten, professionals en studenten).

Manager Realisatie en Procurement

Word Manager Realisatie en Procurement bij Acco. Je vertaalt de strategische plannen in een efficiënt realisatieplan waarbij je oog hebt voor een kwalitatieve outcome die de business, zowel de uitgeefbusiness als B2B, ondersteunt. Je optimaliseert het realisatieproces binnen de opgestelde begrotingen tijdsplanning en hebt een sterke focus op procesoptimalisatie, waarbij je door je analytische geest op het vlak van tijd, kwaliteit en kosten het realisatieproces naar een toekomstbestendig level kan heffen.

Projectcoördinator realisatie

Word Projectcoördinator realisatie bij Acco. Je komt als projectcoördinator bij Acco Learn terecht in het realisatieteam, waar je verantwoordelijk bent voor de realisatiefase van je projecten. Je bent end to end verantwoordelijk voor het realisatieproces van de blended ACCO Learn projecten en staat garant voor de oplevering binnen de met het leerconsultancyteam afgesproken tijd, kwaliteit en budget.

Leerconsulent/uitgever

Word Leerconsulent/uitgever bij Acco. Je hebt vernieuwende en interessante – didactische inzichten en ideeën en kan zo het hoger onderwijs inspireren op weg naar succesvolle leerervaringen. Je hebt een sterke interesse in blended leren en andere innovatieve productontwikkelingen voor het hoger onderwijs. Met jouw ideeën ga je graag in gesprek met docenten, studenten en andere partners in en naast het hoger onderwijs om, waar mogelijk, de bestaande leerprocessen en -trajecten een trapje hoger te tillen.

Spontane sollicitatie

Om onze verdere expansie en innovatie organisatorisch te onderbouwen zijn wij op zoek naar nieuw talent. Voel jij je aangesproken? Spontaan solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie.acco@acco.be.

Succesvol leren doe je niet alleen

Ons team

Het team van Acco zet zich elke dag in om de leerwinst van iedereen die met leren bezig is te verhogen. (Levenslang) leren staat dan ook centraal, niet alleen voor de studenten, docenten en professionals voor wie we leeroplossingen maken, maar ook voor onze collega’s. Zo krijgt iedereen de kans om zich te ontplooien en om verantwoordelijkheid te nemen. We werken in een transparante, open en dynamische sfeer, waarin ieders mening telt.

Learn better, grow smarter

Over Acco

De wereld draait steeds sneller. Sneller dan wijzelf. Wat vandaag vaststaat, kan morgen wankelen. Wat we nu leren, moeten we straks herleren. Wat we weten, is dat we veel niet weten. Net daarom is het aan ons om de volgende generatie te wapenen. Met de laatste kennis. Maar vooral met het vermogen om van elkaar te blijven leren. Mee te evolueren. Om zo verder te bouwen aan een wereld die niet alleen sneller, maar ook beter draait.

Acco ondersteunt het hoger onderwijs, en intussen ook bedrijven, al meer dan 60 jaar bij de vormgeving, ontwikkeling en verspreiding van kwalitatief, blended studiemateriaal. Als studentencoöperatieve staan we nog steeds als één blok achter het idee dat leren voor iedereen toegankelijk moet zijn.