Home Werken bij Acco

Werken bij Acco

Werk mee aan kwalitatief en toegankelijk studiemateriaal voor iedereen!

Wij geloven dat kwalitatief studiemateriaal toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom zetten we ons dagelijks in om leermiddelen:

  1. te ontwikkelen (Acco Learn uitgeverij en business-to-business dienstverlening);
  2. te produceren (drukkerij te Herent)
  3. en te verdelen (logistiek centrum te Herent en Acco Shops op maar liefst 5 locaties)
Solliciteer nu!

Wij maken leermiddelen voor iedereen. Onze focus ligt daarbij op:

Hoge kwaliteit waarborgen

Met onze jarelange expertise en onze open blik op te toekomst, gaan we voor innovatieve offline en online producten die een hoog leerrendement garanderen.

Studiemateriaal toegankelijk houden

We willen leermiddelen betaalbaar aanbieden en gaan hiervoor stevige prijsonderhandelingen met leveranciers niet uit de weg.

Het verhaal achter onze missie

Het is anno 1960. Een groep Leuvense studenten slaat  de handen in elkaar om met eigen middelen een uitgeverij, drukkerij en boekhandel uit de grond te stampen. Hun doel? Studiemateriaal voor het hoger onderwijs betaalbaar maken voor iedereen. Via een kleine bijdrage van een grote groep studenten wordt hun idee realiteit. Ze noemen hun initiatief ‘Academische Coöperatieve’: ACCO is geboren.

Vandaag zetten we dit verhaal verder. Dagelijks verzamelen we studentenbijdragen, ook wel bekend als de Acco-aandelen, die levenslang recht geven op fikse kortingen op studiemateriaal, kantoorgerief en leesboeken in onze boekhandels te Leuven, Heverlee, Gent, Antwerpen en Kortrijk.

Ontdek de volledige geschiedenis van Acco

Beter leren doet mensen floreren

Het Acco-DNA (DN-Acco) bestaat uit de volgende 3 waarden, die voelbaar zijn  in onze gehele organisatie:

Leren voor iedereen

Vind jij ook dat leren toegankelijk moet zijn voor iedereen? Join us en werk mee aan een wereld waar kwalitatief en betaalbaar leermateriaal voor iedereen binnen handbereik is! Bij ons kan je als collega bovendien tal van opleidingen volgen. Zo blijf je je hard én soft skills steeds verbeteren!

Open blik

Ben je openminded en hou je ervan om trends op te pikken of zelf nieuwe ideeën ter verbetering te bedenken en te implementeren?

Show us what you’ve got en we geven je de ruimte en het vertrouwen om ermee aan de slag te gaan!

Mensen centraal

Bij ons mag je een persoonlijke en warme aanpak verwachten!

In onze organisatie ben je geen nummer, integendeel! We vinden het fijn de tijd te nemen collega’s – ook die werkzaam zijn op andere locaties – te leren kennen. Bovendien krijg je van ons heel wat flexibiliteit (glijdende werkuren, telewerk,..) en vrije dagen!