Home Werken bij Acco Solliciteren

Solliciteren

Zin om er met ons in te vliegen?

Neem zeker even een kijkje bij onze openstaande vacatures.!

Vul even onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar sollicitatie@acco.be en we zijn vertrokken.

Bij ons geen ellenlange procedure, maar een zeer persoonlijke aanpak! Doordat we een kleine organisatie zijn,  is het aantal gesprekken doorgaans beperkt en kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is.

 Verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega?

Ontmoet ons HR-team

Stéphanie Vanhoenacker :  Zij fungeert als eerste aanspreekpunt voor alles wat met HR te maken heeft. Zij wordt hierin bijgestaan door collega Jani Geysens . 

Marjan Mertens : Met haar 18 jaar dienst bij Acco is Marjan een vaste waarde. Ze heeft al heel wat verschillende functies opgenomen bij ons en kent Acco dan ook door en door.  Op die manier kan ze snel inschatten wie in onze organisatie kan floreren. Ze combineert het leiderschap over onze drukkerij en logistiek centrum te Herent met HR.

Vacatures

logistiek talent met kennis van procesoptimalisatie en e-commerce

Ben jij een krak in het spotten van optimalisaties in een procesflow? Ben jij bekend met ERP-systemen en help je graag bij de uitrol van een nieuw systeem? Wij zoeken jou!

Financieel directeur

Ben jij de persoon die we zoeken om ons finance team aan te sturen? Word onze nieuwe financieel directeur!

Business developer B2B Nederland

Als Business Developer ga je actief op zoek naar bedrijven en organisaties in Nederland die hun leerefficiëntie willen verhogen.

Spontane sollicitatie

Om onze verdere expansie en innovatie organisatorisch te onderbouwen zijn wij op zoek naar nieuw talent. Voel jij je aangesproken? Spontaan solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@acco.be.

Solliciteer nu