Home Werken bij Acco Solliciteren

Solliciteren

Zin om er met ons in te vliegen?

Neem zeker even een kijkje bij onze openstaande vacatures.!

Vul even onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar sollicitatie@acco.be en we zijn vertrokken.

Bij ons geen ellenlange procedure, maar een zeer persoonlijke aanpak! Doordat we een kleine organisatie zijn,  is het aantal gesprekken doorgaans beperkt en kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is.

 Verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega?

Ontmoet ons HR-team

Stéphanie Vanhoenacker :  Zij fungeert als eerste aanspreekpunt voor alles wat met HR te maken heeft. Zij wordt hierin bijgestaan door collega Jani Geysens . 

Marjan Mertens : Met haar 18 jaar dienst bij Acco is Marjan een vaste waarde. Ze heeft al heel wat verschillende functies opgenomen bij ons en kent Acco dan ook door en door.  Op die manier kan ze snel inschatten wie in onze organisatie kan floreren. Ze combineert het leiderschap over onze drukkerij en logistiek centrum te Herent met HR.

Vacatures

Medewerker magazijn met logistiek talent

Als nieuwe medewerker in ons magazijn te Herent zorg je samen met je gepassioneerde collega’s voor een optimale organisatie binnen het magazijn.

Accountmanager uitgeverij

ACCO ‘top of mind’ in het hoger onderwijs en bij wetenschappelijke auteurs in Vlaanderen – daar wil je voor gaan als onze nieuwe accountmanager voor onze uitgeverij!

Instructional designer met projectmanagement skills

Als instructional designer/ projectmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en coördineren van leertrajecten voor Acco Learn for Business. Je speelt een sleutelrol in de samenwerking met accountmanagers, leerconsulenten en contentspecialisten in de oplevering van hoogwaardige leeroplossingen.

Uitgever hoger onderwijs

Als uitgever hoger onderwijs ontwikkel je samen met docenten en studenten  interessante didactische concepten en werk je studiematerialen uit, op maat, of voor bredere toepassingen in het hoger onderwijs.

Spontane sollicitatie

Om onze verdere expansie en innovatie organisatorisch te onderbouwen zijn wij op zoek naar nieuw talent. Voel jij je aangesproken? Spontaan solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@acco.be.

Solliciteer nu