Home Blogs Acco Acco preferred partner Hogeschool UCLL, Vlerick Business School en Provincie Vlaams-Brabant – Persbericht

Acco is nu preferred partner van Hogeschool UCLL, Vlerick Business School en de Provincie Vlaams-Brabant - Persbericht

Leuven, 11 augustus 2022 – Het zomert bij Acco, de coöperatie voor en door studenten die zich al meer dan 60 jaar inzet voor betaalbaar, toegankelijk onderwijs en de creatie, productie en distributie van kwalitatief blended studiemateriaal. De afgelopen maanden sloot Acco uitgeverij, drukkerij en shops namelijk verschillende nieuwe partnerships die het bedrijf een sterke boost geven.

Zo is Uitgeverij Acco Learn één van de preferred partners van Hogeschool UCLL. Gedurende vier jaar zal Uitgeverij Acco Learn via deze samenwerking de publicatieprocessen van vier expertisecentra van UCLL Research & Expertise faciliteren. Uitgeverij Acco Learn zal Hogeschool UCLL op die manier ondersteunen bij het delen van de waardevolle onderzoeksresultaten door maximale ontzorging van de publicatietrajecten, een versneld ontwikkelingsproces, mooie co-creaties ondersteund door sterk marktonderzoek, doorgedreven marketinginspanningen en gunstige prijzen.

Recent sloten ook de Acco boek- en kantoorhandels een distributiepartnerschap met Vlerick Business School voor de bestelling, handling en levering van studieboeken aan de studenten. Acco ontzorgt Vlerick volledig, zowel voor de bestelling van de handboeken bij (inter)nationale uitgeverijen, als voor de samenstelling van de studiepakketten op maat en een tijdige levering. Hierbij garandeert Acco een goed stockbeheer, een transparante prijssetting en een vlotte retourafhandeling.

Print & Productions, de drukkerij van Acco en vaste partner voor de cursusproductie van Uitgeverij Acco Learn, sloot een nieuw partnership met Provincie Vlaams-Brabant en is vanaf nu hun vaste partner voor digitaal drukwerk in de regio Leuven. Print & Productions heeft al vele jaren ervaring in het snel, professioneel en kwalitatief drukken van promotiemateriaal, cursussen, flyers, folders, … voor onder meer de Stad Leuven, de KU Leuven en de Boerenbond. Die ervaring, de gunstige prijzen én de ecologische visie op het drukprocedé wonnen het vertrouwen van Provincie Vlaams-Brabant.

Acco is bijzonder trots op deze nieuwe partnerships en kijkt uit naar een fijne en vruchtbare samenwerking.

Meer informatie of een interview?

Mail naar lien.berendsen@acco.be of bel op +32 499 23 45 77.