Home Blogs Acco Learn Hoger onderwijs Schrijf je in voor de Acconnect Webinars 2021

Schrijf je in voor de Acconnect Webinars 2021

Om je ook na het succesvolle Acco Inspiratie Event nog verder te  inspireren, organiseren we in september 2021 een reeks gratis Acconnect Webinars over blended learning:

  • Kort en bondig: in maar 30 minuten krijg je de kern van de zaak mee.
  • Praktisch en no-nonsense: geen theorie, maar praktijktips gebracht door experts.
  • Gratis: omdat iedereen recht heeft op toegankelijk, sterk onderwijs.

Let’s analyse

Learning analytics, het is de vergeten schat van blended learning. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ook ongekend en onbegrepen. Tijd om hier verandering in te brengen. Tijdens dit praktische Acconnect Webinar laat Wouter Hustinx van Hogeschool PXL je kennismaken met het ‘waarom’ van learning analytics.

Let’s connect

We hunkeren allemaal naar verbinding en dat is voor onze studenten niet anders. Tijdens dit Acconnect Webinar geven we je in 30 minuten concrete tips & tricks over hoe je optimaal verbindt met je studenten bij blended learning.

Let’s inspire

Denken, durven en vooral doen. Daar staat Hanne Rosius voor. Elke dag opnieuw vertaalt ze de leerdoelstellingen van haar vak Project Algemene Vakken binnen de lerarenopleiding PXL-Education in experimentele, vernieuwende en originele werkvormen met een hoge fun-factor. Tijdens de coronacrisis ging ze nog een stapje verder en bedacht ze werkvormen die een antwoord geven op specifieke en herkenbare dilemma’s van docenten. Schrijf je in voor de Acconnect Webinar ‘Let’s inspire’ op 9 september om 10 uur en laat je door Hanne inspireren.

Let’s build

We hebben allemaal nood aan structuur, duidelijkheid en doelgerichtheid. Ook studenten hebben een duidelijke rode draad in hun eigen individuele leerproces nodig. Dat betekent dat je als docent deze rode draad moet uittekenen doorheen het hele leertraject en in alle onderwijssettings. Maar hoe doet je dat?

Let’s motivate

Moeder, hoe leren wij? Dat is de vraag. Tijdens dit Acconnect Webinar gaan we eerst in op de psychologie van ons leren: wat werkt wel en wat werkt niet? Vervolgens reflecteren we over hoe we optimaal leren in een blended onderwijsomgeving.

New call-to-action