Home Blogs Acco Learn Hoger onderwijs Acco, officieel partner van digitaal leerplatform Canvas

Acco, officieel partner van digitaal leerplatform Canvas

Acco is sinds kort officiële partner van Instructure, dat instaat voor de ontwikkeling van het leerplatform Canvas. Zowel Acco als Instructure hebben een hart voor leren en innovatie. Een ideaal partnership!

Sofia, het platform van Acco dat als link werkt tussen digitaal studiemateriaal en learning management-systemen, koppelt naadloos met Canvas. Studenten hoeven dus niet naar een extern platform te surfen om hun studiemateriaal te bekijken.

“We zien dat docenten studiemateriaal uit blended uitgaven willen gebruiken, in combinatie met het LMS van hun school,” zegt Niels Strybos, Innovatie & business development manager bij Acco. “Dat hebben we met Sofia mogelijk gemaakt. Je bouwt je leerpad in Canvas en linkt waar nodig naar de relevante modules in Sofia. Je student ziet het digitale studiemateriaal van Sofia rechtstreeks in Canvas. Een groot voordeel, want de student hoeft niet in te loggen op meerdere platformen én je kan als docent in je leerpad meteen verwijzen naar de inhoud die op dat moment in het leerproces relevant is.”