Home Leeroplossingen voor bedrijven Leeroplossingen voor bedrijven: healthcare

Thuis in healthcare

Als medtech-, pharma- of zorgbedrijf wil je hooggespecialiseerde ontwikkelingen en diensten met een gerust hart toevertrouwen aan mensen die voeling hebben met je branche. Acco Learn for Business heeft jarenlange expertise in de health-sector. Wij helpen je organisatie dan ook als geen ander met het vertalen van ingewikkelde kennis naar een toegankelijke pedagogische vorm.

Leeroplossingen met een hoge impact

Als organisatie in de gezondheidszorg ben je elke dag bezig met nieuwe medische ontwikkelingen. Vergroot de impact van die inspanningen met een (online) leeroplossing van Acco Learn for Business. Onboarding, e-learning of blended learning journey, we bouwen elke leeroplossing met een zo hoog mogelijk leerrendement, gebaseerd op onze sterke visie op leren en evidence-based didactische principes. Of je nu je klanten of patiënten wil ondersteunen, of je eigen personeel opleiden: wij zorgen ervoor dat iedereen mee is.

Vraag raad aan onze learning consultants

Hack your learning

Om bedrijven inzicht te bieden in hun eigen leersituatie, ontwikkelden we het ‘hack your learning’-raamwerk om meer te leren in minder tijd. Vanuit het centrale perspectief van de ‘lerende’ kijken we met jou naar alle elementen die je nodig hebt voor een zo groot mogelijke leerwinst. Op basis daarvan stippelen we samen een learning journey uit. Daarmee kan je zelf aan de slag of we werken die volledig voor jou uit.

Leer meer over ons model

Wat klanten over ons zeggen

Fluidda, wereldleider op het vlak van Functional Respiratory Imaging (FRI) vroeg Acco Learn for business om een online opleidingsaanbod te verzorgen. We ontwikkelden in nauwe samenwerking met Fluidda een blended leerervaring, bestaande uit een digitaal leerpad in combinatie met face-tofacecontact tussen trainer en lerende.  Die leerervaring is gebruiksvriendelijker, zorgt ervoor dat de trainer niet meer ter plaatse moet gaan en voorziet meerdere onderzoekslocaties tegelijk van een degelijke opleiding. Dat bespaart Fluidda tijd en geld en maakt het gemakkelijker om verder op te schalen.

Bekijk de volledige case study

Ons team

Bij Acco Learn for Business ontwikkelen we snel en doeltreffend een leeroplossing op maat van je noden. Daarvoor bundelt ons team een breed scala aan experts – van learning consultants en medische contentexperts over designers tot eindredacteurs – die je met plezier van A tot Z ontzorgen.

Maak kennis met ons team
Marjolein Goris • 5 Januari 2024
Hoe betrek je je meer ervaren werknemers bij je bedrijfsopleidingen?

Volgens de Arbeidsdeal zijn werkgevers verplicht om minstens vijf opleidingsdagen te voorzien per werknemer vanaf 2024. Aangezien dit een nieuwe wet is van de federale Belgische regering, is het belangrijk dat je werknemers  opleidingen willen volgen. Uit recent onderzoek over bijleren op de werkvloer blijkt dat het moeilijk is om werknemers boven de 50 jaar te enthousiasmeren om opleidingen te volgen.

Marjolein Goris • 5 Januari 2024
Achter de schermen van Acco Learn for Business: Mathieu Demulder

Mathieu Demulder startte in oktober bij Acco Learn for Business als instructional designer. Voordien werkte hij bij Epyc waar hij dezelfde functie uitoefende. Voor hij zijn roeping als instructional designer vond, was hij e-learning ontwerper. Maak kennis met Mathieu!

Marjolein Goris • 14 September 2023
Achter de schermen van Acco Learn for Business: Evi Van Mol

In augustus startte Evi bij Acco Learn for Business als leerconsulent. Samen met het team zorgt ze ervoor dat opleidingen van bedrijven leuk, leerrijk, kort en didactisch opgebouwd zijn.