Alle voordelen van digitaal studiemateriaal

Wil je je studiemateriaal voortdurend up-to-date houden en overal beschikbaar maken? Gebruik maken van de voordelen van digitaal leren, zoals online oefeningen? Kies dan voor een digital only-leeroplossing. We begeleiden je van a tot z bij het ontwikkelen van je concept en de creatie van je digitale content.

Altijd up-to-date, overal beschikbaar

Met een digital only-leeroplossing houd je je content altijd up-to-date en relevant voor je studenten. En dat is belangrijk, want actueel en herkenbaar studiemateriaal zorgt ervoor dat je studenten direct begrijpen waarom ze de leerinhoud moeten verwerken. Bovendien geef je je studenten de mogelijkheid om altijd en overal hun studiemateriaal te bekijken.

Groep docenten aan het samenwerken

A tot z begeleiding voor activerend studiemateriaal

De leerconsulenten van Acco Learn helpen je om het concept en de content van je digital only-leeroplossing uit te werken. We passen de principes van activerend leren toe en integreren activerende werkvormen in je digitale studiemateriaal.

Geïntegreerd in je LMS

Je digital only-leeroplossing draait op het Acco Learn-leerplatform Sofia. Sofia is de link tussen je digitale studiemateriaal en het LMS van je hogeronderwijsinstelling, bijvoorbeeld Toledo, Blackboard of Canvas. Want Sofia integreert naadloos met dat LMS.  Zo geef je je studenten toegang tot kwaliteitsvol digitaal studiemateriaal, zonder dat ze van platform moeten wisselen.

Studiemateriaal op maat

Wat heb jij nodig op het vlak van didactiek, content en technologie? Acco Learn helpt je op elk vlak om de juiste keuzes te maken, zodat je studiemateriaal op maat is van je opleiding. Vanuit onze samenwerking met docenten ontwikkelden we een aantal modellen voor studiemateriaal die tegemoetkomen aan de specifieke noden in het hoger onderwijs.

Lien Berendsen • 28 Juni 2022
Acco Inspiratiesessies 2022

Continue transformatie en disruptie zijn een feit, zowel in het secundair onderwijs, het hoger onderwijs als in de arbeidsmarkt. Hoe moet het hoger onderwijs zich als brug tussen beide werelden daaraan aanpassen? 

Lien Berendsen • 17 Juni 2022
Van crisis naar kans: een dialoog tussen het secundair onderwijs, hoger onderwijs en het werkveld – Persbericht

Hoe bieden het secundair onderwijs, hoger onderwijs en het werkveld door samen te werken beter het hoofd aan de aaneenschakeling van crisissen? Komen we met een constructieve wisselwerking meer tegemoet aan de noden van onze steeds evoluerende samenleving? Tijdens het Acco Inspiratie Event op 24 mei 2022 startte educatieve uitgeverij Acco Learn daarover de dialoog op tussen het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het werkveld.

Lien Berendsen • 22 April 2022
Het hoger onderwijs, de brug richting de toekomst? Acco Inspiratie Event 2022

Hoe moet het hoger onderwijs evolueren als cruciale schakel tussen het hervormde secundair onderwijs en de transformerende arbeidsmarkt? Ontdek het tijdens het digitale Acco Inspiratie Event van 24 mei 2022.

Vraag het aan onze leerconsulenten

Neem contact op met een van onze leerconsulenten Acco Learn voor hoger onderwijs of met onze Accountmanager Acco Learn voor hoger onderwijs.

Vraag het aan onze leerconsulenten