Alle voordelen van digitaal studiemateriaal

Wil je je studiemateriaal voortdurend up-to-date houden en overal beschikbaar maken? Gebruik maken van de voordelen van digitaal leren, zoals online oefeningen? Kies dan voor een digital only-leeroplossing. We begeleiden je van a tot z bij het ontwikkelen van je concept en de creatie van je digitale content.

Altijd up-to-date, overal beschikbaar

Met een digital only-leeroplossing houd je je content altijd up-to-date en relevant voor je studenten. En dat is belangrijk, want actueel en herkenbaar studiemateriaal zorgt ervoor dat je studenten direct begrijpen waarom ze de leerinhoud moeten verwerken. Bovendien geef je je studenten de mogelijkheid om altijd en overal hun studiemateriaal te bekijken.

Groep docenten aan het samenwerken

A tot z begeleiding voor activerend studiemateriaal

De leerconsulenten van Acco Learn helpen je om het concept en de content van je digital only-leeroplossing uit te werken. We passen de principes van activerend leren toe en integreren activerende werkvormen in je digitale studiemateriaal.

Geïntegreerd in je LMS

Je digital only-leeroplossing draait op het Acco Learn-leerplatform Sofia. Sofia is de link tussen je digitale studiemateriaal en het LMS van je hogeronderwijsinstelling, bijvoorbeeld Toledo, Blackboard of Canvas. Want Sofia integreert naadloos met dat LMS.  Zo geef je je studenten toegang tot kwaliteitsvol digitaal studiemateriaal, zonder dat ze van platform moeten wisselen.

Studiemateriaal op maat

Wat heb jij nodig op het vlak van didactiek, content en technologie? Acco Learn helpt je op elk vlak om de juiste keuzes te maken, zodat je studiemateriaal op maat is van je opleiding. Vanuit onze samenwerking met docenten ontwikkelden we een aantal modellen voor studiemateriaal die tegemoetkomen aan de specifieke noden in het hoger onderwijs.

Jill Bosmans • 3 Augustus 2021
Wat vinden studenten van kennisclips als leermiddel?

Kennisclips winnen snel aan populariteit als alternatief voor het klassieke, synchrone hoorcollege. Maar wat vinden studenten daarvan?

Lien Berendsen • 2 Augustus 2021
Schrijf je in voor de Acconnect Webinars 2021

Om je ook na het succesvolle Acco Inspiratie Event nog verder te  inspireren, organiseren we in september 2021 een reeks gratis Acconnect Webinars over blended learning.

Jill Bosmans • 28 Juli 2021
Hoe stel je de beginsituatie van je studenten vast?

Als je zeker wilt zijn dat je studenten je leerdoelen bereiken, dan moet je controleren of aan alle voorwaarden is voldaan om met de les te starten. Die voorwaarden vormen de beginsituatie van de student.

Vraag het aan onze leerconsulenten

Neem contact op met een van onze leerconsulenten Acco Learn voor hoger onderwijs: Deborah Bické, Elke Van Ael, Isabelle François, Krijn Boom, Flore Antonneau en Marie Vanhoutte. Of met onze accountmanager Acco Learn voor hoger onderwijs, Line De Caluwé.

Vraag het aan onze leerconsulenten