Home Educatieve en wetenschappelijke uitgeverij Een blokwijzer uitgeven bij Acco Learn

Een blokwijzer uitgeven bij Acco Learn

Combineer fysiek studiemateriaal met de voordelen van digitale tools met een blokwijzer.

Waarom een blokwijzer?

Een blokwijzer is een combinatie van studiemateriaal op papier met een e-book en digitale module op het Acco Learn-leerplatform Sofia. Deze mix en de doordachte didactische structuur ervan, maakt leren meer activerend. En beter leren doet mensen floreren. Daarvan zijn we bij Acco Learn overtuigd.

In 1960 werd Acco opgericht als coöperatieve organisatie van en voor studenten om onderwijs toegankelijker maken voor iedereen. Door onze 60 jaar ervaring als uitgever met een focus op het hoger onderwijs kennen we de noden van instellingen, docenten en studenten als geen ander. Onze ondersteuning zet jouw expertise om in aantrekkelijke en toegankelijke publicaties – zoals een blokwijzer.

Ondersteuning bij structuur en vormgeving

Van de ontwikkeling tot de distributie van je blokwijzer kan je rekenen op onze ondersteuning. Samen met jou geeft ons ervaren team jouw blokwijzer een duidelijke lay-out en heldere structuur. Een professionele redacteur redigeert het on- en offline lesmateriaal.

Case: UHasselt

Bij de laatste curriculumhervorming voerde Universiteit Hasselt een nieuw onderwijsconcept in voor de Faculteit Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Dat concept vertrekt vanuit een flipped classroom en blended learning en wordt ondersteund door een blokwijzer: theoretisch studiemateriaal op papier in combinatie met online studiemateriaal op het leerplatform Sofia. Door in te zetten op een duidelijke leerstructuur en vorm over de jaren heen, studenten in deze vertrouwde leervorm makkelijker focussen op de inhoud.

Bekijk de blokwijzer van UHasselt

Onze uitgeefprojecten

Acco Learn geeft verschillende producten uit, op maat van auteur en doelgroep: boeken, blokwijzers en cursussen. Ook voor digital only-uitgaven of Select & is Acco Learn een sterke uitgeefpartner.

Vraag het aan onze uitgevers

Wil je je een blokwijzer uitgeven? Heb je graag meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact op met ons team