Home Educatieve en wetenschappelijke uitgeverij Een boek uitgeven bij Acco Learn

Een boek uitgeven bij Acco Learn

Zet met de steun van Acco Learn jouw expertise om in een kwalitatief en aantrekkelijk boek.

Jarenlange expertise met een hart voor hoger onderwijs

Beter leren doet mensen floreren. Daarvan zijn we bij Acco Learn overtuigd.
In 1960 werd Acco opgericht als coöperatieve organisatie van en voor studenten om onderwijs toegankelijker maken voor iedereen. Door onze 60 jaar ervaring als wetenschappelijke en educatieve uitgeverij met een focus op het hoger onderwijs kennen we de noden van instellingen, docenten en studenten als geen ander.

Kies voor een fysiek boek, al dan niet aangevuld met digitaal materiaal. Of ga voor digital only. Welke vorm je ook kiest, onze experts begeleiden je doorheen alle stappen van het uitgeefproces. Het resultaat: een kwalitatieve, aantrekkelijke en betaalbare publicatie die duurzaam en breed inzetbaar is.

Jouw uitgave, onze ondersteuning

Onze jarenlange ervaring in het hoger onderwijs zorgt er niet alleen voor dat we het reilen en zeilen van het hoger onderwijs kennen. Het leverde ons ook een uitgebreid netwerk op én een goed zicht op alle potentiële markten. Daar profiteert jouw publicatie ook van – zowel online als offline, in België én in Nederland.

Als auteur kan je bij Acco Learn rekenen op uitgebreide persoonlijke begeleiding doorheen het hele uitgeefproces. Met een vaste uitgever als aanspreekpunt is je uitgave in goede handen. En een  professioneel team van redacteurs, marketeers en projectmanagers ondersteunt je op alle domeinen.

Meer informatie over uitgeven bij Acco Learn

Van creatie tot distributie: samen geven we je je leeroplossing concreet vorm

Met je vaste uitgever maak je de eerste praktische afspraken: Hoe lever je je teksten aan? Wat is de deadline. Daarna ga jij aan het schrijven. Ben je klaar? Dan zorgt de projectcoördinator dat je manuscript uitgeefklaar is en krijg jij een eerste keer de lay out – en de cover! – te zien.

Is alles goedgekeurd, dan sturen we je uitgave naar Print & Productions. Als de druk klaar is, krijg jij de eerste exemplaren én ga jij samen met onze marketingafdeling aan het werk om je publicatie te promoten. En ook de distributie komt op gang, zodat jouw studenten, cursisten of andere geïnteresseerden jouw boek kunnen kopen in de Acco Shops.

Samen doen we er alles aan om jouw expertise succesvol om te zetten in een aantrekkelijk boek.

Meer informatie over uitgeven bij Acco Learn

Onze uitgeefprojecten

Acco Learn geeft verschillende producten uit, op maat van auteur en doelgroep: boeken, blokwijzers en cursussen. Ook voor digital only-uitgaven of Select & Learn is Acco Learn een sterke uitgeefpartner.

Een greep uit ons aanbod

Psychologieën Henk Sap
Going places Geert Jacobs, Mieke Rosselle, Olaf Du Pont, Seppe Goddaert, Sofie…
Van hygiëne tot infectiepreventie Mia Vande Putte
Hoofd en buik in balans An-Sofie Van Parys
Antropologie van de architectuur Jan Bleyen

Vraag het aan onze uitgevers

Wil je je een boek uitgeven bij Acco Learn? Heb je graag meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact op met ons team