Home Educatieve en wetenschappelijke uitgeverij Digitaal studiemateriaal uitgeven bij Acco Learn

Digitaal studiemateriaal uitgeven bij Acco Learn

Up-to-date en overal beschikbaar: kwaliteitsvol digitaal studiemateriaal biedt studenten, cursisten en lesgevers veel voordelen.

Alle voordelen van digitaal studiemateriaal

Digitaal studiemateriaal is altijd en overal te raadplegen. Je kan naast theorie ook activerende werkvormen en oefeningen toevoegen, waardoor je digital only-leeroplossing nog waardevoller wordt.

Beter leren doet mensen floreren. Daarvan zijn we bij Acco al jarenlang overtuigd. En een goed gestructureerde en uitgewerkte digitale leeroplossing helpt zowel studenten als docenten daarbij. Reken op de expertise en ondersteuning van Acco Learn voor de uitwerking van je digitale studiemateriaal.

Altijd up-to-date, overal beschikbaar

Met een digital only-leeroplossing houd je inhouden altijd up-to-date en relevant voor je studenten. En dat is belangrijk, want dankzij actueel en herkenbaar studiemateriaal begrijpen je studenten direct waarom ze de leerinhoud moeten verwerken. En door de koppeling met de leeromgeving van je onderwijsinstelling geef je je studenten altijd en overal toegang tot hun studiemateriaal.

 

Groep docenten aan het samenwerken

Begeleiding van A tot Z

Vanaf de ontwikkeling van je digitale studiemateriaal kan je rekenen op de ondersteuning van onze uitgevers. Samen met jou geeft ons ervaren team jouw digital only-leeroplossing een duidelijke lay-out en heldere structuur, met aandacht voor activerend leren. Een professionele redacteur redigeert het lesmateriaal.

Geïntegreerd in je digitale leeromgeving

Jouw digitale leeroplossing draait op het Acco Learn-platform Sofia en wordt gelinkt aan de  digitale leeromgeving van je onderwijsinstelling (Toledo, Blackboard, Canvas). Zo geef jij je studenten naadloos toegang tot hun studiemateriaal, zonder dat ze van platform moeten wisselen.

 

Onze uitgeefprojecten

Acco Learn geeft verschillende producten uit, op maat van auteur en doelgroep: boeken, blokwijzers en cursussen. Ook voor digital only-uitgaven of Select & Learn is Acco Learn een sterke uitgeefpartner.

Wil je je digital only-uitgaven uitgeven bij Acco Learn?

Heb je graag meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact op