Home Educatieve en wetenschappelijke uitgeverij Een cursus uitgeven bij Acco Learn

Een cursus uitgeven bij Acco Learn

Cursusmateriaal op maat van het hoger onderwijs

In 1960 werd Acco opgericht als coöperatieve organisatie van en voor studenten om onderwijs toegankelijker maken voor iedereen. Door onze jarenlange ervaring als wetenschappelijke en educatieve uitgeverij met een focus op het hoger onderwijs kennen we de noden van instellingen, docenten en studenten als geen ander.

Kies voor een cursus, al dan niet aangevuld met digitaal materiaal. Onze cursusverantwoordelijke begeleidt je doorheen het hele proces. Het resultaat: een kwalitatieve, aantrekkelijke en betaalbare cursus.

Neem contact op met Manon, onze cursusverantwoordelijke

Flexibel studiemateriaal met vaste bladprijs

Onderwijs moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hebben onze cursussen een vaste bladprijs van 0,0574 euro voor druk in zwart-wit, ongeacht de grootte van je studentengroep.

Acco-aandeelhouders krijgen daarboven ook nog eens 25% korting op de aankoopprijs van cursussen.

Je geeft je cursus uit op een flexibele manier. Zo kan je jaarlijks de inhoud ervan herwerken en alles gemakkelijk updaten via onze handige docententool.

Nog een voordeel: bij elke cursus hoort toegang tot de digitale versie van de cursus, via het Acco Learn-leerplatform Sofia.

Eenvoudige online tool

Geef in een paar klikken door welk studiemateriaal je wil gebruiken, herwerken of aanvullen.

Maak een account aan

Een greep uit ons aanbod

Inleiding tot de toegepaste thermodynamica Tine Baelmans, Patrick Wollants
Sportkinesitherapie Evi Wezenbeek
Zoeken en refereren voor historici Tim Piceu
Notariële inrichting en deontologie Luc Weyts, Frank Buyssens

Vraag het aan onze cursusverantwoordelijke

Wil je je een cursus uitgeven bij Acco Learn? Heb je graag meer informatie over de mogelijkheden? Vraag het aan Manon, de cursusverantwoordelijke van Acco!

Neem contact op met Manon

Onze uitgeefprojecten

Acco Learn geeft verschillende producten uit, op maat van auteur en doelgroep: boeken, blokwijzers en cursussen. Ook voor digital only-uitgaven of Select & Learn is Acco Learn een sterke uitgeefpartner.