Home Educatieve en wetenschappelijke uitgeverij Een cursus uitgeven bij Acco Learn

Een cursus uitgeven bij Acco Learn

Beter leren doet mensen floreren. Daarvan zijn we bij Acco overtuigd. Een goede cursus helpt studenten of cursisten bij het leren. Reken op de expertise en ondersteuning van Acco Learn voor de ontwikkeling, vormgeving en distributie van je cursus.

Cursusmateriaal op maat van het hoger onderwijs

In 1960 werd Acco opgericht als coöperatieve organisatie van en voor studenten om onderwijs toegankelijker maken voor iedereen. Door onze jarenlange ervaring als wetenschappelijke en educatieve uitgeverij met een focus op het hoger onderwijs kennen we de noden van instellingen, docenten en studenten als geen ander.

Kies voor een cursus, al dan niet aangevuld met digitaal materiaal. Of ga voor digital only. Welke vorm je ook kiest, onze experts begeleiden je doorheen alle stappen van het uitgeefproces. Het resultaat: een kwalitatieve, aantrekkelijke en betaalbare cursus.

Flexibel studiemateriaal met vaste bladprijs

Onderwijs moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hebben onze cursussen een vaste bladprijs van 0,0574 euro voor druk in zwart-wit, ongeacht de grootte van je studentengroep.

Acco-aandeelhouders krijgen daarboven ook nog eens 25% korting op de aankoopprijs van cursussen.

Je geeft je cursus uit op een flexibele manier. Zo kan je jaarlijks de inhoud ervan herwerken en alles gemakkelijk updaten via onze handige docententool.

Nog een voordeel: bij elke cursus hoort toegang tot de digitale versie van de cursus, via het Acco Learn-leerplatform Sofia.

Eenvoudige online tool

Geef in een paar klikken door welk studiemateriaal je wil gebruiken, herwerken of aanvullen.

Maak een account aan

Onze uitgeefprojecten

Acco Learn geeft verschillende producten uit, op maat van auteur en doelgroep: boeken, blokwijzers en cursussen. Ook voor digital only-uitgaven of Select & Learn is Acco Learn een sterke uitgeefpartner.

Een greep uit ons aanbod

Notariële boekhouding Luc Weyts, Frank Buyssens
Inleiding tot de toegepaste thermodynamica Tine Baelmans, Patrick Wollants
Introductory Greek Jermo Van Nes
Het modernisme in de architectuur van de 20e eeuw Sven Sterken

Vraag het aan onze uitgevers

Wil je je een cursus uitgeven bij Acco Learn? Heb je graag meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact op met ons team