Uitgeven bij Acco Learn

Zet je inhoudelijke kennis om in een aantrekkelijke en toegankelijke publicatie.

Uitgeven bij uitgeverij Acco Learn

Beter leren doet mensen floreren, daarvan zijn we bij Acco Learn overtuigd. Als educatieve en wetenschappelijke uitgeverij transformeren we elke dag inhoudelijke kennis tot aantrekkelijke en toegankelijke publicaties.

Kies je voor Acco Learn als partner bij het uitgeven van een boek, een publicatie of een andere uitgave, dan kan je rekenen op onze jarenlange expertise. We begeleiden je doorheen het hele uitgeefproces: van concept tot productie en distributie. Zo zorgen we er samen voor dat jouw boodschap zijn doelgroep bereikt.

Via Acco Learn krijg je ook toegang tot ons uitgebreid netwerk. We hebben een goed zicht op alle potentiële markten – zowel online als offline – in België én in Nederland.

Hoe pakken we jouw uitgave aan?

Via persoonlijke begeleiding doorheen het hele uitgeefproces en een vaste uitgever als aanspreekpunt, is je uitgave in goede handen. Daarbij kan je ook rekenen op een professioneel team van redacteurs, marketeers en projectmanagers.

Meer over het uitgeefproces

Onze uitgeefprojecten

Acco Learn geeft verschillende producten uit, op maat van auteur en doelgroep: boeken, blokwijzers en cursussen. Ook voor digital only-uitgaven of Select & Learn is Acco Learn een sterke uitgeefpartner.

Vraag het aan onze uitgevers

Heb je een vraag over uitgeven bij uitgeverij Acco Learn? Wil je meer informatie over onze diensten en werkwijze? Wil je zelf een uitgave publiceren?

Neem contact op met ons team