Home Blogs Acco Learn Maak kennis met onze nieuwe accountmanager Karolien

Maak kennis met onze nieuwe accountmanager Karolien

Karolien Van Goidsenhoven zette in februari de overstap van Uitgeverij Averbode naar Acco Learn. Als accountmanager zorgt zij ervoor dat docenten in verschillende hogescholen en universiteiten jouw publicatie in hun les gebruiken.

Je bent nog maar net gestart, maar waar kijk je bij Acco naar uit?

De contacten met docenten uit verschillende richtingen. De ene dag in gesprek gaan met iemand die bijvoorbeeld architectuur doceert, de andere dag met iemand die bedrijfsmanagement geeft. Die verscheidenheid in gespreksonderwerpen vind ik enorm boeiend en leerrijk.

 

Als accountmanager zorg je ervoor dat docenten kennismaken met de Acco Learn-uitgaves van onze auteurs. Hoe zorg je voor een goed netwerk met docenten?

Dat moet natuurlijk opgebouwd worden en dat kan je alleen doen door er tijd en moeite in te investeren. Ik ben een people person, ik ben niet bang om mensen te benaderen en vragen te stellen om hen beter te leren kennen. Heldere communicatie, oprechte interesse en goede opvolging zijn in mijn ogen het belangrijkste om een band op te bouwen en zo je netwerk uit te breiden.

 

Waarvoor mogen auteurs en docenten jou contacteren?

Ik zou zeggen: heb je een vraag, bel of mail me maar en we vinden zeker een oplossing. Is er een Acco Learn-uitgave waar je meer informatie over wenst? Of ben je op zoek naar lesmateriaal? Heb je misschien je eigen cursus en wens je die uit te geven bij ons? Of wil je jouw cursus samenvoegen met (delen van) een bestaande uitgave van ons? Dat zijn slechts enkele redenen waarvoor je me mag contacteren!

 

Wat is een leuk weetje over jezelf?

Ik ben boekenverslaafd! Ik lees supergraag, vooral spannende boeken van schrijvers zoals Robert Bryndza, Michael Robotham en Karin Slaughter. Als ik lees, is het alsof ik in een geluidsdichte bubbel zit. Wat er rond mij gebeurt, daar merk ik niets van. Ik zit echt helemaal met mijn gedachten in het boek. Heel fijn voor mij, maar soms wat verwarrend voor mijn gezin.