AI-samenvattingstool

 

 

Contacteer onze uitgevers

Heb je nog vragen over de AI-samenvattingstool? Wil je meer informatie over onze diensten en werkwijze? Wil je zelf een uitgave publiceren?

Neem contact op met ons team

Welkom in de toekomst van leren en onderwijzen

De AI-samenvattingstool is hier. Acco opent, in samenwerking met technologiegiganten zoals Microsoft en Cronos, een nieuw tijdperk in educatieve technologie. Dit initiatief is een game-changer in ons streven om studiemateriaal toegankelijker te maken voor studenten. Met deze geavanceerde tool, gebaseerd op de kracht van artificiële intelligentie, transformeren we de manier waarop studenten leren en bieden we hen gepersonaliseerde, efficiënte studiehulpmiddelen. Onze missie, diep geworteld in ons coöperatieve gedachtegoed, is het democratiseren van onderwijs door state-of-the-art technologie in handen van studenten te leggen. Bereid je voor om meer te ontdekken over deze baanbrekende technologie en hoe het de toekomst van het onderwijs vormgeeft.

“Deze AI-tool biedt een unieke kans om de essentie van complexe studiematerialen te distilleren, waardoor studenten efficiënter kunnen studeren.”

— Prof. dr. Martin Valcke

Download onze onepager

Wat betekent de AI-samenvattingstool voor jou?

Samenvattingen maken helpt om de leerstof te verwerken. Daarom is een eigen samenvatting maken belangrijk. Veel studenten hebben echter extra hulp nodig bij het studeren. Daarom gebruiken studenten vaak samenvattingen van andere studenten, of ze gebruiken ChatGPT. Jouw inhoud is niet auteursrechtelijk beschermd wanneer zij dat doen. Ontdek hoe wij jouw content beschermen met onze AI-samenvattingstool.

Download

Voordelen voor auteurs

Het werk van auteurs is de ruggengraat van kennisoverdracht en wij bij Acco begrijpen dat volledig. Daarom hebben we de AI-samenvattingstool ontworpen met volledige eerbiediging van auteursrechten. Dankzij ons gesloten systeem, Sofia Learn, garanderen we dat de inhoud veilig en exclusief toegankelijk is. Deze tool opent nieuwe deuren voor publicaties, verhoogt de zichtbaarheid en benuttingsgraad, en draagt bij aan het verspreiden van waardevolle inzichten onder een breder studentenpubliek. Bovendien biedt het een unieke kans om betrokken te zijn bij vooruitstrevende educatieve technologie. Deelname aan dit project markeert een belangrijke stap in het vormgeven van de toekomst van het onderwijs.

Technologische Innovatie

Acco’s AI-samenvattingstool vertegenwoordigt het hoogtepunt van technologische innovatie in het onderwijs. Ontwikkeld in samenwerking met Microsoft en gebruikmakend van de cutting-edge technologie van OpenAI, brengt deze tool een ongeëvenaarde precisie en efficiëntie in het samenstellen van samenvattingen. Onze focus ligt op betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, vandaar het besluit om alle studieboeken, cursusteksten en blokwijzers in een gesloten systeem te integreren, waarbij de integriteit van de inhoud en auteursrechten centraal staan. Deze vooruitstrevende benadering verzekert dat er geen foutieve of ongegronde informatie in de samenvattingen sluipt, en onderstreept onze inzet voor kwaliteitsvol onderwijs.