Home Blogs Acco Printservice met next day delivery

Printjes voor iedereen!

Op 15 maart lanceren wij onze vernieuwde online printservice met next day delivery. Ben je lekker aan het sporten, feesten of flink aan het studeren en dacht je net: “Ik moet mijn lesnotities nog gauw printen voor de examens!” Geen stress, want Acco helpt je studeren met de vernieuwde printservice.

Acco wil er 100% zijn voor de studenten die staan te trappelen om te beginnen studeren en verkort de wachtperiode nu naar één werkdag als je voor 14 uur bestelt. Je krijgt de volgende dag je bestelling vlot geleverd in de dichtstbijzijnde Acco Shop, bij jouw thuis of op kot. Want wij sprinten om voor jou te printen! Bovendien is printen bij Acco zelfs goedkoper dan printen bij je thuis, want Acco staat in voor betaalbaar studiemateriaal voor iedere student.

De Acco printservice, dat is genieten van deze voordelen:

  • De goedkoopste manier om je lesnotities of presentaties te printen (zelfs goedkoper dan je eigen printer thuis!)
  • Voor 14 uur besteld, morgen in de dichtstbijzijnde Acco Shop, op je kot of bij je thuis
  • Niet oneindig lang wachten in een copyshop: jij bestelt, wij doen de rest!
  • Gratis afhaling in Acco Shop Leuven, Heverlee, Antwerpen, Gent of Kortrijk
  • Aan huis of op je kot geleverd (met verzendkosten)
  • Kwalitatief gedrukt door echte professionals

En hoe doe je dat dan?

Ga naar onze online printservice, vul alle specificaties in en bestel. Doe gerust verder met wat je bezig was, de volgende werkdag leveren wij je bestelling op de door jou gekozen locatie. Jij moet niet ergens in een rij staan wachten.

Korting graag!

Ga naar de online printservice, vul in het winkelmandje de kortingscode PRINTSACCO in en krijg 20% korting op je bestelling. Actie geldig tot eind april.