Home Leeroplossingen voor bedrijven Train the Expert Programma

Transformeer jouw ervaren werknemers tot efficiënte leraren

Jouw organisatie barst van de verborgen schatten: ervaren collega’s die dagelijks uitblinken in hun vakgebied. Deze interne experts hebben niet alleen diepgaande kennis, maar ook waardevolle praktische ervaring. Uit een onderzoek van Acco Learn blijkt dat van collega’s leren ook als de meest efficiënte manier van bijleren beschouwd .

Train the Expert Programma

Ervaring is één ding, die kennis overdragen is een vaardigheid apart. Ons ‘Train the Expert’ programma is ontworpen om experts om te vormen tot effectieve leraren en kennisdelers.

Met een combinatie van geavanceerde e-learningmodules en interactieve klassikale sessies volgens het bewezen flipped classroomprincipe, geven we jouw expert of team de tools en vaardigheden om niet alleen kennis over te dragen, maar ook effectieve leersessies te creëren.

Neem vrijblijvend contact op

Wat je zult leren

Ons programma richt zich op essentiële gebieden om de kracht van kennisdeling te maximaliseren:

  • De werking van het brein: Begrijp hoe mensen leren en hoe je dit kunt optimaliseren.
  • Evidence-based didactische principes: Leer technieken zoals cognitive load theory, spaced learning en multimediaal leren.
  • Onderzoek naar leereffecten: Ontdek hoe je leerimpact kunt meten en verbeteren.
  • Didactische modellen en theorieën: Krijg een overzicht van belangrijke onderwijsbenaderingen.

Waarom kiezen voor Acco?

Met jarenlange ervaring in didactiek en leerontwikkeling begrijpen wij de kracht van effectieve kennisoverdracht. Ons programma is ontworpen om jouw experts te ondersteunen bij het bouwen van vaardigheden en het creëren van een impactvolle leercultuur binnen jouw organisatie.

Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.