Beter leren
rendeert

Als bedrijf in de gezondheidszorg bied je complexe producten of diensten aan. Acco Learn for Business heeft alles in huis om je klanten, patiënten en personeel succesvol op te leiden. Zo gaat je gebruiker optimaal met je aanbod aan de slag. En kan je organisatie bijdragen aan een nog betere zorgverlening.

Voor bedrijven in de gezondheidszorg

Leeroplossingen met een hoge impact

Elke dag ben je bezig met nieuwe medische ontwikkelingen. Vergroot de impact van je inspanningen met een (online) leeroplossing van Acco Learn for Business, zoals een onboarding, e-learning of blended learning journey. Altijd met een zo hoog mogelijk leerrendement, opgebouwd vanuit onze sterke visie op leren en evidence-based didactische principes. Of je nu je klanten of patiënten wil ondersteunen, of je eigen personeel opleiden: wij zorgen ervoor dat iedereen mee is.

Leer klanten of patiënten met je aanbod werken

Zorginnovaties zijn pas succesvol als eindgebruikers – je klanten of patiënten – ze kunnen implementeren. Wil je de aantrekkingskracht van je toestel, therapie of technologie vergroten? Koppel er dan een dynamische en activerende learning journey van Acco Learn for Business aan. Dat levert een vlottere ingebruikname en dus meer tevreden klanten op, vermindert de druk op je customer support en maakt je aanbod makkelijker schaalbaar. Zo ligt de weg open naar groei en een nog betere gezondheidszorg.

Houd je personeel up-to-date

Je werknemers bijscholen is belangrijker dan ooit. Tegelijk zijn interne opleidingen tijdsintensief om te organiseren en door het nieuwe normaal niet meer enkel face-to-face te realiseren. Schakel Acco Learn for Business in voor doeltreffende blended leeroplossingen die online en offline leren slim combineren. Daardoor win je tijd en wakker je de productiviteit, motivatie en tevredenheid van je medewerkers aan.

Het 3-lagen model voor succesvol leren

Om bedrijven inzicht te bieden in hun eigen leersituatie, ontwikkelden we het 3-lagen model voor succesvol leren. Vanuit het centrale perspectief van de ‘lerende’ kijken we met jou naar alle elementen die je nodig hebt voor een zo groot mogelijke leerwinst. Op basis daarvan stippelen we samen een learning journey uit. Daarmee kan je zelf aan de slag of we werken deze volledig voor jou uit.

Leer meer over ons model

Ruim 60 jaar ervaring in leren

Acco is al meer dan een halve eeuw voortrekker in didactisch sterke blended leeroplossingen voor het hoger onderwijs. Met Acco Learn for Business injecteren we die knowhow ook in jouw bedrijf. Gespreid leren, directe instructie, direct en elaboratief feedbacken, … Door wetenschappelijk bewezen leerstrategieën toe te passen op je leeroplossing, garanderen we dat het leren gebeurt op een zo effectief mogelijke manier.

Thuis in healthcare

Als medtech-, pharma- of zorgbedrijf wil je hooggespecialiseerde ontwikkelingen en diensten met een gerust hart toevertrouwen aan mensen die voeling hebben met je branche. Acco Learn for Business heeft jarenlange expertise in de health-sector. Wij helpen je organisatie dan ook als geen ander met het vertalen van ingewikkelde kennis naar een toegankelijke pedagogische vorm.

Digitale ondersteuning

Je investeerde in een e-learningplatform of Learning Management System (LMS), maar de resultaten zijn niet zoals verwacht? Of je hebt nog geen tools voor e-learning? Bij Acco Learn for Business helpen we je de hulpmiddelen kiezen die het best bij je bedrijf en verwachtingen passen. Dat doen we vanuit onze uitgebreide ervaring met leerplatformen, waaronder ons eigen platform, Sofia.

Toegewijde professionals

Bij Acco Learn for Business ontwikkelen we snel en doeltreffend een leeroplossing op maat van je noden. Daarvoor bundelt ons team een breed scala aan experts – van learning consultants over designers tot eindredacteurs – die je met plezier van A tot Z ontzorgen.

Maak kennis met ons team

Onze werkwijze

Inspiration & ideation

Elke samenwerking start met een grondige analyse van je beginsituatie. We kijken samen naar de doelgroep en de leerdoelen, en identificeren de verbeterpunten op gebied van didactiek, motivatie en content. Het resultaat is een learning journey die de basis vormt voor je ideale, futureproof leeroplossing.

Contentmapping & creatie

Welke plaats heeft elk stukje content in je learning journey? Welk medium past het best bij je doelgroep? In deze fase plannen onze leerconsulenten het verloop van de opleiding. Vervolgens bewerken onze contentcreators je huidige content en ontwikkelen ze waar nodig nieuwe. Snelle feedbackloops garanderen de hoogste kwaliteit.

Oplevering & evaluatie

Eens je content klaar is, komt het erop aan die op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen. Acco Learn for Business helpt je de content aan te bieden op je eigen leerplatform of het Acco-leerpatform Sofia, via een app of op papier, ondersteund door VR of AR. Na de lancering bekijken we graag samen de effectiviteit van de leeroplossing om die waar nodig nog te optimaliseren.

Wat klanten over ons zeggen

“De samenwerking was vlot, professioneel en goed voorbereid. Acco heeft ons niet alleen geholpen met het structureren, maar ook het didactisch maken van onze content.”

Wilfried De Backer, Executive Chair Fluidda

Bekijk de case study
Erwin Lenaers • 19 Oktober 2021
5 stappen om de juiste educational technology te kiezen

Wanneer je een blended leertraject ontwikkelt, moet je heel wat keuzes maken. Een van de vragen die snel naar boven komt, is de keuze voor een of meerdere educational technologies. Doorloop deze vijf stappen om zeker te zijn dat je technologie kiest die in je leertraject past.

Niels Strybos • 11 Augustus 2021
Case study – Professionele online training voor Fluidda, wereldleider in Functional Respiratory Imaging

Acco Learn for business ontwikkelde in nauwe samenwerking met Fluidda een blended leerervaring, bestaande uit een digitaal leerpad in combinatie met face-to-facecontact tussen trainer en lerende. 

Erwin Lenaers • 7 Juni 2021
Van fysieke training naar e-learning: wat verandert er voor trainers?

Welke vaardigheden veranderen er voor de lesgever als je overschakelt van offline naar online (of blended) lesgeven?

Vraag het aan onze learning consultants

Neem contact op met Niels Strybos of Erwin Lenaers: twee van onze learning consultants Acco Learn for Business.

Neem contact op met een van onze learning consultants