Beter leren
rendeert

Acco Learn for Business heeft alles in huis om je klanten of personeel succesvol op te leiden. Zo gaan ze optimaal met je aanbod aan de slag. En draagt je organisatie bij aan een nog betere dienstverlening.

Voor bedrijven

Leeroplossingen met een hoge impact

Vergroot de impact van je inspanningen met een (online) leeroplossing van Acco Learn for Business, zoals een onboarding, e-learning of blended learning journey. Altijd met een zo hoog mogelijk leerrendement, opgebouwd vanuit onze sterke visie op leren en evidence-based didactische principes. Wie je ook opleidt: wij zorgen ervoor dat iedereen mee is.

Leer klanten met je aanbod werken

Innovaties zijn pas succesvol als eindgebruikers ze kunnen implementeren. Wil je de aantrekkingskracht van je producten en services vergroten? Koppel er dan een dynamische en activerende learning journey van Acco Learn for Business aan. Dat levert een vlottere ingebruikname en dus meer tevreden klanten op, vermindert de druk op je customer support en maakt je aanbod makkelijker schaalbaar. Zo ligt de weg open naar groei en een nog betere gezondheidszorg.

Houd je personeel up-to-date

Je werknemers bijscholen is belangrijker dan ooit. Tegelijk zijn interne opleidingen tijdsintensief om te organiseren en door het nieuwe normaal niet meer enkel face-to-face te realiseren. Schakel Acco Learn for Business in voor doeltreffende blended leeroplossingen die online en offline leren slim combineren. Daardoor win je tijd en wakker je de productiviteit, motivatie en tevredenheid van je medewerkers aan.

Het 3-lagen model voor succesvol leren

Om bedrijven inzicht te bieden in hun eigen leersituatie, ontwikkelden we het 3-lagen model voor succesvol leren. Vanuit het centrale perspectief van de ‘lerende’ kijken we met jou naar alle elementen die je nodig hebt voor een zo groot mogelijke leerwinst. Op basis daarvan stippelen we samen een learning journey uit. Daarmee kan je zelf aan de slag of we werken die volledig voor jou uit.

Leer meer over ons model

Ruim 60 jaar ervaring in leren

Acco is al meer dan een halve eeuw voortrekker in didactisch sterke blended leeroplossingen voor het hoger onderwijs. Met Acco Learn for Business injecteren we die knowhow ook in jouw bedrijf. Gespreid leren, directe instructie, direct en elaboratief feedbacken, … Door wetenschappelijk bewezen leerstrategieën toe te passen op je leeroplossing, garanderen we dat het leren gebeurt op een zo effectief mogelijke manier.

Thuis in healthcare

Als medtech-, pharma- of zorgbedrijf wil je hooggespecialiseerde ontwikkelingen en diensten met een gerust hart toevertrouwen aan mensen die voeling hebben met je branche. Acco Learn for Business heeft jarenlange expertise in de health-sector. Wij helpen je organisatie dan ook als geen ander met het vertalen van ingewikkelde kennis naar een toegankelijke pedagogische vorm.

Acco Learn for business voor healthcare

Digitale ondersteuning

Je investeerde in een e-learningplatform of Learning Management System (LMS), maar de resultaten zijn niet zoals verwacht? Of je hebt nog geen tools voor e-learning? Bij Acco Learn for Business helpen we je de hulpmiddelen kiezen die het best bij je bedrijf en verwachtingen passen. Dat doen we vanuit onze uitgebreide ervaring met leerplatformen, waaronder ons eigen platform, Sofia.

Toegewijde professionals

Bij Acco Learn for Business ontwikkelen we snel en doeltreffend een leeroplossing op maat van je noden. Daarvoor bundelt ons team een breed scala aan experts – van learning consultants over designers tot eindredacteurs – die je met plezier van A tot Z ontzorgen.

Maak kennis met ons team
Niels Strybos • 19 April 2022
Partnership Televic Education en Acco Learn

Acco Learn, expert in leeroplossingen, en Televic Education, expert in digitale evaluatie, slaan de handen in elkaar met als doel samen geïntegreerde leertrajecten te ontwikkelen waarin het leerproces van elke individuele cursist aan de hand van valide evaluatietools opgevolgd en geoptimaliseerd wordt.

Erwin Lenaers • 19 Oktober 2021
5 stappen om de juiste educational technology te kiezen

Wanneer je een blended leertraject ontwikkelt, moet je heel wat keuzes maken. Een van de vragen die snel naar boven komt, is de keuze voor een of meerdere educational technologies. Doorloop deze vijf stappen om zeker te zijn dat je technologie kiest die in je leertraject past.

Niels Strybos • 11 Augustus 2021
Case study – Professionele online training voor Fluidda

Acco Learn for business ontwikkelde in nauwe samenwerking met Fluidda een blended leerervaring, bestaande uit een digitaal leerpad in combinatie met face-to-facecontact tussen trainer en lerende. 

Vraag het aan onze learning consultants

Neem contact op met Niels Strybos of Erwin Lenaers: twee van onze learning consultants Acco Learn for Business.

Neem contact op met een van onze learning consultants