Acco Boek- en kantoorhandel Leuven

Leuven
  • Acco Boek- en kantoorhandel Leuven
  • Maria Theresiastraat 2
  • 3000 Leuven
Toon op kaart
Contact Telefoon +32 16 29 11 00 E-mail boekhandel@acco.be
Openingsuren

Maandag – vrijdag:
10u00 tot 18u00
Zaterdag: 10u00 – 17u00

Uitzonderlijk gesloten op 23/05 omwille van werken.

De Acco Boek- en kantoorhandel Leuven ligt in het centrum van Leuven, op een steenworp van tal van Leuvense faculteiten.

Studiemateriaal

In de Acco shop in Leuven centrum vind je het studiemateriaal voor de faculteiten Rechten, Psychologie, Geneeskunde, Farmacie, Letteren, Theologie, Wijsbegeerte, Economie, Industriële Ingenieurswetenschappen en Pol & Soc. Ook online kan je als student in Leuven vlot je boeken aankopen bij Acco.

Printservice

Gebruik onze self-service printer in de winkel om snel en voordelig je studiemateriaal af te drukken. Koop een printkaartje aan de kassa en print aan een tarief van slechts €0,04 per zwart-witpagina. Voor €0,20 per pagina druk je meteen ook in kleur af.  We verkopen printkaartjes ter waarde van €1, €3 en €12.

Kantoormateriaal

Ons assortiment kantoormateriaal omvat alles wat je nodig hebt: markeerstiften, ringmappen, cursusblokken, flashcards, labojassen, pennen, … You name it, we’ve got it. Ontdek ook onze speciale selectie ecologische producten en dopperflessen in onze winkel. Daarnaast heb je ook ruime keuze uit het aanbod merchandise van de KU Leuven.

Studentencoöperatie

De Acco shops ondersteunen studenten al meer dan 60 jaar door het voorzien van kwalitatief en betaalbaar studiemateriaal. Intussen zijn we een community van meer dan 250.000 (oud-)studenten.

Levenslang voordeel

Acco helpt je bij je zoektocht naar wat jij nodig hebt om te leren. We maken dat extra voordelig met het Acco-aandeel. Dat kost €31 en is snel terugverdiend.

Persoonlijke service

Heb je hulp nodig? Onze collega’s aan de infobalie of de medewerkers in de winkel helpen je graag verder. Online helpen de medewerkers van onze klantendienst je verder in geval van vragen of andere issues.