Op zoek naar studieboeken hoger onderwijs?

Studeer je verder aan de universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar studieboeken voor het hoger onderwijs? Op onze website vind je zowel eerstehands- als tweedehandsboeken. Duik in ons assortiment en vind de boeken die je nodig hebt om je studies tot een goed einde te brengen. Bestel je boeken vervolgens in onze webshop, of kom je nieuwe boeken kopen in één van onze winkels in Leuven, Antwerpen, Gent, Kortrijk of Heverlee.

Ik koop mijn boeken graag gloednieuw

Eerstehands studieboeken voor hoger onderwijs

Ik wil graag tweedehands kopen

Koop en verkoop je studieboeken voor hoger onderwijs tweedehands.

Drie studenten met studieboeken.
Studieboeken hoger onderwijs

Goedkoop studeren? Neem een Acco-aandeel

Vind je je boek niet tweedehands, maar wil je wel goedkoop studeren? Of wil je graag een nieuw boek kopen, maar wil je er gewoon niet megaveel geld aan uitgeven? We got your back!

Met het Acco-aandeel betaal je eenmalig € 31 en geniet je levenslang van korting op nieuwe studieboeken, cursussen,  literatuur, kantoor- en papierwaren. Om je een idee te geven: de gemiddelde student bespaart op verplichte studieboeken € 60 dankzij het Acco-aandeel. En dan hebben we de korting op post-its, pennen, niet-verplichte literatuur en studieboeken van keuzevakken er nog niet bijgeteld.

En de voordelen eindigen niet hier: jaarlijks bieden onze partners tal van interessante extra kortingen aan. Volg je ons op Instagram of ben je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan krijg je regelmatig ook de kans om mee te doen aan een winactie.

Zien we je binnenkort in één van onze winkels of online?

Koop vandaag je Acco-aandeel →

Klaar met studeren? Verkoop je boeken tweedehands

Geslaagd voor al je examens? Klaar voor een welverdiende vakantie? Geef je studieboeken een tweede leven en geef een nieuwe student de kans om goedkoop studieboeken te kopen.

Acco is een coöperatieve organisatie die zich inzet voor betaalbaar studiemateriaal voor iedereen. Met boekhandels, een uitgeverij, drukkerij en leeroplossingen voor bedrijven maken we levenslang leren voor iedereen toegankelijk. Onze winkels kan je fysiek bezoeken in Leuven, Heverlee, Antwerpen, Gent en Kortrijk. We verkopen studieboeken voor hoger onderwijs, non-fictie & fictie literatuur, kantoor-en papierwaren zoals agenda’s, pennen, kaften, post-its en meer.