Acco Campusshop Heverlee

Heverlee
  • Acco Campusshop Heverlee
  • Celestijnenlaan 200P
  • 3001 Leuven
Toon op kaart
Contact Telefoon +32 16 32 78 70 E-mail boekhandel@acco.be
Openingsuren

Dinsdag 11/6, woensdag 12/6, donderdag 13/6: open van 9u tot 11u
! Vanaf 14/6: zomersluiting Acco Heverlee. Meer info over openingsuren volgt in augustus! Je bent in de tussentijd van harte welkom in Acco Leuven.

De Acco campusshop in Heverlee vind je op campus Arenberg, nabij alle wetenschapsfaculteiten.

Studiemateriaal

In de Acco shop in Heverlee centrum vind je het studiemateriaal voor de faculteiten Wetenschappen, Ingenieurswetenschappen, Bio-ingenieurswetenschappen en Bewegings- en revalidatiewetenschappen. Ook online kan je als student op campus Arenberg vlot je boeken aankopen bij Acco.

Printservice

Gebruik onze self-service printer in de winkel om snel en voordelig je studiemateriaal af te drukken. Koop een printkaartje aan de kassa en print aan een tarief van slechts €0,04 per zwart-witpagina. We verkopen printkaartjes ter waarde van €1, €4 en €12.

Kantoormateriaal

Ons assortiment kantoormateriaal omvat alles wat je nodig hebt: markeerstiften, ringmappen, cursusblokken, flashcards, labojassen, pennen, … You name it, we’ve got it. Ontdek ook onze speciale selectie ecologische producten en dopperflessen in onze winkel. Daarnaast vind je in deze campusshop ook al het maquette- en tekenmateriaal dat je nodig hebt voor je opleiding.

Studentencoöperatie

De Acco shops ondersteunen studenten al meer dan 60 jaar door het voorzien van kwalitatief en betaalbaar studiemateriaal. Intussen zijn we een community van meer dan 250.000 (oud-)studenten.

Levenslang korting met het aandeel

Acco helpt je bij je zoektocht naar wat jij nodig hebt om te leren. We maken dat extra voordelig met het Acco-aandeel. Dat kost €31 en is snel terugverdiend.

Persoonlijke service

Heb je hulp nodig? De medewerkers in de winkel helpen je graag verder. Online helpen de medewerkers van onze klantendienst je verder in geval van vragen of andere issues.