Acco Boek- en kantoorhandel Gent

Gent
  • Acco Boek- en kantoorhandel Gent
  • Sint-Kwintensberg 87
  • 9000 Gent
Toon op kaart
Contact Telefoon +32 9 235 73 00 E-mail gent@acco.be
Openingsuren

Maandag – donderdag:
09u00 tot 17u00
Vrijdag: 09u00 – 16u00

Gesloten tijdens de paasvakantie 1/04-14/04.

De Acco Boek- en kantoorhandel ligt in het hartje van de Gentse studentenbuurt.

Studiemateriaal

In onze Gentse Boek- en kantoorhandel vind je studiemateriaal voor verschillende richtingen. Ook hebben we een uitgebreid aanbod voor de Geneeskundestudent, en een ruim assortiment diergeneeskundige boeken. Ook online kan je als student in Gent vlot je boeken aankopen via Acco.

Printservice

Gebruik onze self-service printer in de winkel om snel en voordelig je studiemateriaal af te drukken. Koop een printkaartje aan de kassa en print aan een tarief van slechts €0,04 per zwart-witpagina. Voor €0,20 per pagina druk je meteen ook in kleur af. We verkopen printkaartjes ter waarde van €1, €4 en €12.

Kantoormateriaal

Ons assortiment kantoormateriaal omvat alles wat je nodig hebt: markeerstiften, ringmappen, cursusblokken, flashcards, pennen, labojassen … You name it, we’ve got it. Ontdek ook onze speciale selectie ecologische producten en dopperflessen in onze winkel. Daarnaast heb je ook ruime keuze uit het aanbod merchandise van de UGent.

Studentencoöperatie

De Acco shops ondersteunen studenten al meer dan 60 jaar door het voorzien van kwalitatief en betaalbaar studiemateriaal. Intussen zijn we een community van meer dan 250.000 (oud-)studenten.

Levenslang korting met een aandeel

Acco helpt je bij je zoektocht naar wat jij nodig hebt om te leren. We maken dat extra voordelig met het Acco-aandeel. Dat kost €31 en is snel terugverdiend.

Persoonlijke service

Heb je hulp nodig? Onze collega’s aan de infobalie of de medewerkers in de winkel helpen je graag verder. Online helpen de medewerkers van onze klantendienst je verder in geval van vragen of andere issues.