Acco Boek- en kantoorhandel Antwerpen

Antwerpen
  • Acco Boek- en kantoorhandel Antwerpen
  • Prinsstraat 21
  • 2000 Antwerpen
Toon op kaart
Contact Telefoon +32 3 226 64 02 E-mail antwerpen@acco.be
Openingsuren

Maandag – donderdag:
09u00 tot 17u00
Vrijdag: gesloten

Gesloten tijdens de paasvakantie 1/04-14/04.

De Acco boek- en kantoorhandel is gelegen in het hartje van de universiteitsbuurt, dicht bij het Antwerpse stadscentrum.

Studiemateriaal

We voorzien boeken voor de UA studenten, met een focus op de opleidingen Sociale wetenschappen, Rechten, Economie (HI en TEW), Letteren (filosofie, geschiedenis, taal- en letterkunde,…) en voor de Antwerp School of Education. Ook online kan je als student in Antwerpen vlot je boeken aankopen via Acco.

Printservice

Gebruik onze self-service printer in de winkel om snel en voordelig je studiemateriaal af te drukken. Koop een printkaartje aan de kassa en print aan een tarief van slechts €0,04 per zwart-witpagina. Voor €0,20 per pagina druk je meteen ook in kleur af. We verkopen printkaartjes ter waarde van €1, €4 en €12.

Kantoormateriaal

Ons assortiment kantoormateriaal omvat alles wat je nodig hebt: markeerstiften, ringmappen, cursusblokken, flashcards, pennen, labojassen … You name it, we’ve got it. Ontdek ook onze speciale selectie ecologische producten en dopperflessen in onze winkel. Daarnaast heb je ook ruime keuze uit het aanbod merchandise van de Universiteit Antwerpen.

Studentencoöperatie

De Acco shops ondersteunen studenten al meer dan 60 jaar door het voorzien van kwalitatief en betaalbaar studiemateriaal. Intussen zijn we een community van meer dan 250.000 (oud-)studenten.

Levenslang korting met het aandeel

Acco helpt je bij je zoektocht naar wat jij nodig hebt om te leren. We maken dat extra voordelig met het Acco-aandeel. Dat kost €31 en is snel terugverdiend.

Persoonlijke service

Heb je hulp nodig? Onze collega’s aan de infobalie of de medewerkers in de winkel helpen je graag verder. Online helpen de medewerkers van onze klantendienst je verder in geval van vragen of andere issues.