AI-samenvattingstool voor studenten

 

 

Welkom in de toekomst!

De Acco AI-samenvattingstool is gelanceerd! Op deze pagina vind je een FAQ, een kennisclip en een persbericht. We vertellen je ook graag waarom we onze AI-samenvattingstool hebben ontwikkeld. Welkom in de toekomst!

FAQ

In ons online leerplatform Sofia. In de e-book reader van je studiemateriaal kan je rechtsboven klikken op het breinsymbooltje en dan zal de AI-tool openen. De e-book reader vind je onder ‘modules’.

 

Neen. We hebben een eerste selectie gemaakt van titels die we in deze testfase inzetten.

Je kan samenvattingen maken van studiemateriaal dat je hebt aangekocht en geactiveerd in Sofia. En waarvan de auteurs toestemming hebben gegeven dat hun werk mag gebruikt worden in de tool, zodat wij de bescherming van het auteursrecht kunnen garanderen. Een lijst met alle werken die momenteel in de samenvattingstool zitten, vind je hier.

  1. Je klikt op het breinsymbooltje.
  2. Je kiest de taal (ENG, FRA of NL).
  3. Je selecteert één, meerdere of alle hoofstukken.
  4. Je kiest voor doorlopende tekst of bullet points.
  5. Je voegt eigen extra instructies toe voor AI (bv. focus op deze begrippen, pas dit aan).
  6. Je geeft je samenvatting een naam en klikt op ‘Maak je samenvatting’

Voorlopig nog helemaal niets! In de toekomst zullen we de samenvattingen aan zeer democratische prijzen verkopen om onze onderhoudskosten te betalen.

Heb je vragen over ons online leerplatform Sofia? Dan kan je de knowledge base raadplegen.

Bekijk de kennisclip

4 tips om leerwinst te halen uit onze AI-samenvattingstool

Samenvattingen maken helpt om de leerstof te verwerken. Daarom is een eigen samenvatting maken belangrijk. Toch heb je soms een helpende hand nodig. De AI-samenvattingstool ondersteunt je op meerdere manieren.

Download onze tips

Voordelen voor studenten

Onze nieuwe samenvattingstool is ontworpen om jouw studieproces makkelijker te maken, en past perfect binnen onze missie om onderwijs toegankelijker te maken voor iedereen. Met hulp van OpenAI technologie en in samenwerking met onze partners Cronos en Microsoft, bieden we je een scala aan nieuwe manieren om te leren.

De tool is speciaal ontwikkeld met focus op betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om studieboeken, cursusmaterialen en andere educatieve teksten in een veilig en gesloten systeem te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat we de kwaliteit van de inhoud en het respect voor auteursrechten hoog houden. Hoewel deze AI-tool een geweldig hulpmiddel is om je te helpen met de eerste stappen van je leerproces, is het belangrijk dat je zelf actief met de stof aan de slag gaat om alles goed te begrijpen.

Vragen? Shoot!

Heb je nog vragen over de AI-samenvattingstool? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen

Neem contact op met ons team