Hoi, wij zijn Acco

Ben je student en wil je je studieboeken graag online bestellen? Via onze webshop bestel jij in slechts één muisklik alle boeken die jij nodig hebt voor jouw studie. Handig, toch?

Onze webshop

In de webshop van Acco vind je alle boeken die nodig zijn voor de opleidingen op het gebied van Gezondheidszorg, Wetenschap en techniek, Economie en bedrijfskunde, Rechten, Gedragswetenschappen, Maatschappij, Kunst en Cultuur, Politiek en Bestuur, Filosofie en Religie, Onderwijs en Opvoeding, Taal en Communicatie. Wij bieden voor deze vakgebieden de boeken voor alle Nederlandse hogere onderwijsinstellingen aan, dus ook die van jou.

Naar onze webshop →

Alle boeken voor jouw opleiding

Je vindt het boekenpakket voor jouw opleiding binnenkort eenvoudig op onze website.

Hoe? Scrol door onze boekenlijst naar je onderwijsinstelling en kies je opleiding. Hierin open je het blok met jouw collegejaar. Op deze plek vind je binnenkort alle boeken die jij dit jaar nodig hebt. Het enige wat jij nog maar hoeft te doen, is checken welke vakken je volgt. En dan: bestellen maar.

Vervolgens kun je jouw boeken afhalen bij je studievereniging of leveren wij ze gewoon bij jou thuis.

Raadpleeg de boekenlijst van jouw onderwijsinstelling →

Een oplossing voor alle opleidingen

Vooralsnog staan wij binnen deze vakgebieden voor je klaar. Binnenkort helpen wij studenten op álle vakgebieden. Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wie is Acco?

Misschien ken je Acco al. Wij zijn een boekenwebshop, speciaal voor studieboeken. Boekenpakketten samenstellen, dat is onze specialiteit. In Vlaanderen doen we dit al zo’n zestig jaar voor alle studenten van het hoger onderwijs. Dus wij weten wat jij fijn vindt.

Studieverenigingen

Zit jij in het bestuur van een studievereniging? Dan kan samenwerken met Acco een gunstige zet voor jouw vereniging zijn. Jouw leden bestellen namelijk met korting de boeken én jouw vereniging krijgt voor iedere bestelling ook nog eens een kleine fee. Win-win! Klinkt dit interessant voor jouw studievereniging?

Stuur een mailtje naar Marie-Louise en maak gebruik van de voordelen van onze samenwerking. Contacteer ons →