Word Manager Realisatie en Procurement bij Acco

Bij Acco hebben we een passie voor kennis. Die passie zit in ons DNA. Acco ontwikkelt en verspreidt studiemateriaal voor het hoger onderwijs en de professionele markt in Vlaanderen en Nederland. Het legt daarbij steeds meer de nadruk op e-learning en e-commerce.

Met een 65-tal medewerkers verdeeld over een wetenschappelijke uitgeverij, academische boekhandels, campusshops en een drukkerij isAcco een gezond bedrijf dat een omzet van 15 miljoen euro realiseert. Acco zet fors in op innovatie. Om de innovatieve groei mee te realiseren is Acco op zoek naar:

Manager Realisatie en Procurement

  • Je vertaalt de strategische plannen in een efficiënt realisatieplan waarbij je oog hebt voor een kwalitatieve outcome die de business, zowel de uitgeefbusiness als B2B, ondersteunt.
  • Je optimaliseert het realisatieproces binnen de opgestelde begrotingen tijdsplanning.
  • Je hebt een sterke focus op procesoptimalisatie, waarbij je door je analytische geest op het vlak van tijd, kwaliteit en kosten het realisatieproces naar een toekomstbestendig level kan heffen.
  • Je draagt budgetverantwoordelijkheid en monitort de kosten.
  • Je besteedt aandacht aan interne en externe samenwerkingsverbanden (vormgevers, zetters, drukkerij, …) om zo stiptheid en goede afspraken na te streven.
  • Je legt nieuwe contacten met externe leveranciers en onderhoudt bestaande relaties, je onderhandelingsskills komen hierbij goed van pas.
  • Je bent een people manager die je team weet te motiveren om met zorg de verschillende projecten voor hoger onderwijs en de bedrijven met kwaliteit af te leveren.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding en hebt enkele jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie.

Je vlotte contactvaardigheid, commerciële en positieve ingesteldheid, creativiteit, stressbestendigheid en hands-on mentaliteit zijn kenmerkend voor jou.

Je werkt nauwkeurig en procesmatig, je bent sterk in timemanagement en je hecht veel belang aan efficiëntie.

Als teamspeler hanteer je een proactieve aanpak en neem je graag initiatief in functie van een goed gezamenlijk resultaat.

Je bent een geboren onderhandelaar die voortdurend op zoek is naar het beste product of service aan de scherpste voorwaarden.

Aanbod

Acco biedt een stimulerende en aangename werkomgeving, een motiverend salarispakket, inclusief extralegale voordelen.

Plaats tewerkstelling

Acco cvba
Sluisstraat 10
3000 Leuven

Contact

Bezorg je cv aan Anne Verbruggen, sollicitatie@acco.be, Sluisstraat 10, 3000 Leuven.