Word Commerciële duizendpoot bij Acco Kortrijk

Bij Acco hebben we een passie voor kennis. Die passie zit in ons DNA. Acco ontwikkelt en verspreidt studiemateriaal voor het hoger onderwijs en de professionele markt in Vlaanderen en Nederland. Acco legt daarbij steeds meer de nadruk op digitale productontwikkeling en e-commerce. Met een 65-tal medewerkers verdeeld over een wetenschappelijke uitgeverij, vijf academische boekhandels of campusshops en een eigen drukkerij is Acco een gezond bedrijf dat een omzet van 16 miljoen euro realiseert. Acco zet fors in op innovatie.

Om deze groei mee te realiseren is Acco op zoek naar een

Commerciële duizendpoot bij Acco Kortrijk

Je job is een uitdagende, boeiende en afwisselende mix van uiteenlopende taken waarbij je enerzijds belangrijke dossiers van onze klanten opvolgt en anderzijds ook instaat voor de dagelijkse werking van onze winkel:

 • Je bent dossierbeheerder van een aantal grote klanten in de universiteitswereld waarbij je een professionele dienstverlening verzorgt bij je bestellingen, van offerte tot levering.
 • Je onderhoudt contacten met klanten (studenten/docenten/professionals), zowel in de winkel, via mail als via telefoon en geeft hen professioneel advies. Je reageert snel en accuraat op klantvragen.
 • Naast dossierbeheerder ben je ook verantwoordelijk voor de campusshop in Kortrijk die gevestigd is op de Kulak.
 • Als winkelmedewerker sta je in voor een vlotte verkoop van boeken en cursussen en beheer je de kassa en alle andere operationele boekhandelstaken. Daarnaast leid je ook de printopdrachten in goede banen.

Je rapporteert aan de verantwoordelijke voor de boekhandels bij Acco en wordt opgenomen in het Acco-team met standplaats te Kortrijk.

Profiel

 • Je genoot een hogere opleiding en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke commerciële functie.
 • Je toont een grote klantgerichtheid en beschikt in de eerste plaats over een gezonde dosis zakelijk en commercieel talent.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, bent zeer communicatief en in staat doelgericht te onderhandelen.
 • Als teamspeler hanteer je een proactieve aanpak en neem je graag initiatief in functie van een goed gezamenlijk eindresultaat. Je aarzelt niet om de handen uit de mouwen te steken.
 • Je werkt stipt, gedreven en levert ook onder druk kwaliteitswerk af.
 • Je hebt affiniteit met het hoger onderwijs.
 • Je bent flexibel in je werkuren en beheerst naast het Nederlands ook het Engels.

Je werkt 80%. Het uurrooster varieert tijdens het jaar en is afhankelijk van de piekperiodes. Je plaats van tewerkstelling is  de campusshop van Kortrijk.

Acco biedt een stimulerende en aangename werkomgeving, een motiverend salarispakket, inclusief extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun kandidatuur versturen naar ACCO, t.a.v. Anne Verbruggen, Sluisstraat 10, 3000 Leuven, sollicitatie@acco.be