Bij Acco Learn for Business

Zin om mee te werken als freelance instructional designer?

Elke sterke leeroplossing start bij sterk onderwijsontwerp, dat moeten we je niet vertellen. Daarom is Acco Learn for Business op zoek naar freelance profielen om leermiddelen vorm te geven voor bedrijven. 

Weet jij als de beste hoe mensen leren en welke leermiddelen hen daarin ondersteunen? Maak je vlot lesprogramma’s en storyboards? Ben je creatief en ontwikkel je graag leerpaden in digitale systemen? Dan pas je perfect in ons plaatje!  

Wat mag je verwachten?

De opdrachten zijn gevarieerd, maar niet op voorhand omlijnd. We maken graag even kennis om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Zin in?

Zin om mee te werken? Meer info nodig? Vul het formulier in. We contacteren je zo snel mogelijk en wie weet word je deel van ons groeiend netwerk van creatievelingen! 

Over Acco Learn for Business

Acco Learn for Business helpt bedrijven om de impact van hun opleidingen te vergroten met leeroplossingen op maat. Of dat nu onboardings, e-learnings of blended learning journeys zijn. We zetten onze sterke visie op leren en evidence-based didactische principes in om ervoor te zorgen dat iedereen mee is. 

"*" indicates required fields

Stel jezelf even voor