Herbekijk de webinar

Bekijk Acco Kennis Webinar: Let’s build

We hebben allemaal nood aan structuur, duidelijkheid en doelgerichtheid. Ook studenten hebben een duidelijke rode draad in hun eigen individuele leerproces nodig. Dat betekent dat je als docent deze rode draad moet uittekenen doorheen het hele leertraject en in alle onderwijssettings. Maar hoe doet je dat? Deze vraag en meer beantwoordt Krijn Boom tijdens dit webinar:

  • Wat is de wisselwerking tussen de leerdoelstellingen van je vak, de vakoverschrijdende leerlijnen en de eindtermen van je opleiding en waarom is dat belangrijk?
  • Hoe zet je onder meer leerdoelstellingen effectief in om voor je studenten een duidelijk traject uit te stippelen?
  • Hoe zorg je ervoor dat je studenten altijd precies weten wat er van hen verwacht wordt?

Krijn Boom startte zijn loopbaan als postdoctoraal onderzoeker en erfgoedbeheerder bij het Economies of Destruction-project aan de Faculteit Archeologie aan de Universiteit Leiden. Krijn combineerde dit met een functie als Project Manager Blended Learning aan de Universiteit van Amsterdam, Faculteit B├Ętawetenschappen, waar hij zijn liefde voor media en wetenschap inzette om het onderwijs te vernieuwen en studenten een zinvolle, maar ook leuke manier van leren te bieden. In 2016 was Krijn mede-oprichter van het VALUE-project voor onderzoek en outreach naar het verleden, erfgoed en videogames, dat later werd geformaliseerd als de VALUE-stichting, waardoor het openstelde voor andere academische sectoren. Krijn werkt sinds 2020 als leerconsulent en uitgever voor Acco Learn.