Wouter Hustinx, 02/09/2021 - 10 uur

Acconnect Webinar 2021: Let’s analyse

Learning analytics, het is de vergeten schat van blended learning. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ook ongekend en onbegrepen. Tijd om hier verandering in te brengen. Tijdens dit praktische Acconnect Webinar laat Wouter Hustinx van Hogeschool PXL je op een concrete en praktische manier kennismaken met het ‘waarom’ van learning analytics. Zo beantwoordt hij onder meer onderstaande vragen:  

  • Welke quick wins behaal je als docent door met learning analytics aan de slag te gaan?   
  • Hoe geven learning analytics je inzicht in de doeltreffendheid van je leerstrategie?  
  • Hoe verhoog je de impact van je lessen dankzij learning analytics?  

Zit je nog met vragen? Aan het eind van de Acconnect Webinar krijg je de mogelijkheid om ze live aan Wouter Hustinx te stellen.   

Wouter Hustinx is coördinator van het expertisecentrum PXL Onderwijsinnovatie. Dit expertisecentrum zet in op praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek en dienstverlening die leiden tot échte pedagogisch-didactische vernieuwing. Wouter zet ook mee de bakens uit voor onderwijsvernieuwing met betrekking tot digitaal leren in Hogeschool PXL en doet praktijkgericht onderzoek naar het bieden van maximale ontwikkelingskansen voor alle leerlingen/studenten in alle onderwijsniveaus. Hij heeft een grote passie voor ICT-integratie in het onderwijs.