Kwalitatief studiemateriaal voor een toegankelijke prijs

Een cursus is een goede keuze voor kleine en grote studentengroepen. Je geeft je studiemateriaal flexibel uit aan een toegankelijke prijs en krijgt een officieel statuut als auteur. Acco Learn zorgt voor een efficiënte productie en distributie van je studiemateriaal.

Wil je je studiemateriaal ook taalkundig en structureel optimaliseren? Acco Learn biedt taal- en structuurredactie als extra service.

Flexibel studiemateriaal met vaste bladprijs

Onderwijs moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom heeft een cursus een vaste bladprijs van € 0,0515 (voor druk in zwart-wit), ongeacht de grootte van je studentengroep. Bovendien krijgen Acco-aandeelhouders 25% korting op cursussen.

Je geeft je cursus flexibel uit: jaarlijks je content herwerken is mogelijk. Je kiest bovendien zelf of je een standaard Acco Learn-cover wilt of dat je die personaliseert met het logo van je instelling.

Bij elke cursus hoort toegang tot een digitale versie van de tekst via het Acco Learn-leerplatform Sofia.

Acco Studiemateriaaltool

Geef je keuze voor je studiemateriaal door via een eenvoudige online tool. In een paar klikken laat je ons weten of je het studiemateriaal dat je vorig academiejaar bij Acco Learn bestelde nog wilt gebruiken, of dat je het wilt wijzigen of aanvullen met ander studiemateriaal.

Ook als je boeken, van Acco Learn of andere binnen- en buitenlandse uitgeverijen, wilt gebruiken, geef je dat aan in de Acco Studiemateriaaltool. Onze boekhandels kopen die dan in voor je studenten en we stellen een handige literatuurlijst samen voor elke richting.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Extra taal- en structuurredactie

Als je je studiemateriaal verder wilt optimaliseren, staat ons team van professionele redacteurs voor je klaar. Ze kijken je content na op spelling, grammatica en structuur.

Als je kiest voor een cursus met extra taal- en structuurredactie, vervalt de vaste bladprijs. De kleine meerkost voor die dienst brengen we in rekening in de prijs van je cursus.

Digitale ondersteuning

Hoe kan de juiste technologie je leertraject ondersteunen? Acco Learn helpt je om de technologische ondersteuning te kiezen voor jouw leeroplossing – of dat nu gaat om e-learning, video, virtual reality of een app. Samen met onze partners realiseren we die voor jou.

Studiemateriaal op maat

Wat heb jij nodig op het vlak van didactiek, content en technologie? Acco Learn helpt je op elk vlak om de juiste keuzes te maken, zodat je studiemateriaal op maat is van je opleiding. Vanuit onze samenwerking met docenten ontwikkelden we een aantal modellen voor studiemateriaal die tegemoetkomen aan de specifieke noden in het hoger onderwijs.

Jill Bosmans • 3 Augustus 2021
Wat vinden studenten van kennisclips als leermiddel?

Kennisclips winnen snel aan populariteit als alternatief voor het klassieke, synchrone hoorcollege. Maar wat vinden studenten daarvan?

Lien Berendsen • 2 Augustus 2021
Schrijf je in voor de Acconnect Webinars 2021

Om je ook na het succesvolle Acco Inspiratie Event nog verder te  inspireren, organiseren we in september 2021 een reeks gratis Acconnect Webinars over blended learning.

Jill Bosmans • 28 Juli 2021
Hoe stel je de beginsituatie van je studenten vast?

Als je zeker wilt zijn dat je studenten je leerdoelen bereiken, dan moet je controleren of aan alle voorwaarden is voldaan om met de les te starten. Die voorwaarden vormen de beginsituatie van de student.

Vraag het aan onze leerconsulenten

Neem contact op met een van onze leerconsulenten Acco Learn voor hoger onderwijs: Deborah Bické, Elke Van Ael, Isabelle François, Krijn Boom, Flore Antonneau en Marie Vanhoutte. Of met onze accountmanager Acco Learn voor hoger onderwijs, Line De Caluwé.

Vraag het aan onze leerconsulenten