Kwalitatief studiemateriaal voor een toegankelijke prijs

Een cursus is een goede keuze voor kleine en grote studentengroepen. Je geeft je studiemateriaal flexibel uit aan een toegankelijke prijs en krijgt een officieel statuut als auteur. Acco Learn zorgt voor een efficiënte productie en distributie van je studiemateriaal.

Wil je je studiemateriaal ook taalkundig en structureel optimaliseren? Acco Learn biedt taal- en structuurredactie als extra service.

Flexibel studiemateriaal met vaste bladprijs

Onderwijs moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom heeft een cursus een vaste bladprijs van € 0,0515 (voor druk in zwart-wit), ongeacht de grootte van je studentengroep. Bovendien krijgen Acco-aandeelhouders 25% korting op cursussen.

Je geeft je cursus flexibel uit: jaarlijks je content herwerken is mogelijk. Je kiest bovendien zelf of je een standaard Acco Learn-cover wilt of dat je die personaliseert met het logo van je instelling.

Bij elke cursus hoort toegang tot een digitale versie van de tekst via het Acco Learn-leerplatform Sofia.

Acco Studiemateriaaltool

Geef je keuze voor je studiemateriaal door via een eenvoudige online tool. In een paar klikken laat je ons weten of je het studiemateriaal dat je vorig academiejaar bij Acco Learn bestelde nog wilt gebruiken, of dat je het wilt wijzigen of aanvullen met ander studiemateriaal.

Ook als je boeken, van Acco Learn of andere binnen- en buitenlandse uitgeverijen, wilt gebruiken, geef je dat aan in de Acco Studiemateriaaltool. Onze boekhandels kopen die dan in voor je studenten en we stellen een handige literatuurlijst samen voor elke richting.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Extra taal- en structuurredactie

Als je je studiemateriaal verder wilt optimaliseren, staat ons team van professionele redacteurs voor je klaar. Ze kijken je content na op spelling, grammatica en structuur.

Als je kiest voor een cursus met extra taal- en structuurredactie, vervalt de vaste bladprijs. De kleine meerkost voor die dienst brengen we in rekening in de prijs van je cursus.

Digitale ondersteuning

Hoe kan de juiste technologie je leertraject ondersteunen? Acco Learn helpt je om de technologische ondersteuning te kiezen voor jouw leeroplossing – of dat nu gaat om e-learning, video, virtual reality of een app. Samen met onze partners realiseren we die voor jou.

Studiemateriaal op maat

Wat heb jij nodig op het vlak van didactiek, content en technologie? Acco Learn helpt je op elk vlak om de juiste keuzes te maken, zodat je studiemateriaal op maat is van je opleiding. Vanuit onze samenwerking met docenten ontwikkelden we een aantal modellen voor studiemateriaal die tegemoetkomen aan de specifieke noden in het hoger onderwijs.

Krijn Boom • 28 Juli 2022
Hoe edit je zelf een kennisclip?

In deze blog krijg je een inleiding in de basisbegrippen en benodigdheden om zelf een kennisclip te monteren.

Krijn Boom • 26 Juli 2022
Hoe neem je een kennisclip op en welke apparatuur heb je nodig?

Om een kennisclip op te nemen, heb je uiteraard wat apparatuur nodig: een camera, een laptop… In deze blog vind je een lijst van mogelijke apparatuur en tips voor types toestellen per soort kennisclip.

Lien Berendsen • 28 Juni 2022
Acco Inspiratiesessies 2022: schrijf je nu in!

Continue transformatie en disruptie zijn een feit, zowel in het secundair onderwijs, het hoger onderwijs als in de arbeidsmarkt. Hoe moet het hoger onderwijs zich als brug tussen beide werelden daaraan aanpassen? 

Vraag het aan onze leerconsulenten

Neem contact op met een van onze leerconsulenten Acco Learn voor hoger onderwijs of met onze Accountmanager Acco Learn voor hoger onderwijs.

Vraag het aan onze leerconsulenten