Acconnect Workshops

Man en vrouw die brainstormen

Studiemateriaal dat past bij je vak

Elk leertraject bestaat uit een sterke mix van verschillende bouwstenen waaronder content, didactiek en tools. Maar welke passen het best bij je studenten en je vak? En welke rol speelt je studiemateriaal in dat geheel?

Ontdek het tijdens een Acconnect Workshop, waarin je samen met een ervaren leerconsulent op ontdekking gaat naar je ideale mix. Tijdens een interactieve, blended workshop leggen we de basis voor het passende studiemateriaal bij je leertraject. Het doel? Een hoge leerwinst voor elke student.

 

 

Groep docenten aan het samenwerken

Persoonlijk, praktisch en interactief

  • Persoonlijk: je ontvangt na bevestiging van je afspraak een vragenlijst die ons helpt de inhoud van de workshop af te stemmen op je doceersituatie.
  • Praktisch: geen theorie, maar praktische tips over een krachtige mix voor je leeroplossing en je studiemateriaal gebracht door ervaren leerconsulenten.
  • Interactief: samen met een leerconsulent duik je in de bouwstenen die jouw leeroplossing sterk maken.
  • Gratis: omdat iedereen recht heeft op optimaal onderwijs.

Vraag je Acconnect Workshop aan

Vul onderstaand formulier in. Wij evalueren je aanvraag op basis van je informatie, en contacteren je daarna zo snel mogelijk om verdere afspraken te maken.

Opgelet: je aanvraag wordt pas geëvalueerd zodra we alle informatie van alle deelnemers ontvangen hebben.

Herbeleef het Acco Inspiratie Event 2021

Offline, online of blended: in welke richting evolueert het hoger onderwijs na corona? Deze vraag stond centraal op het eerste live digitale Acco Inspiratie Event op 20 mei 2021.

Acco Inspiratie Event 2021