Voor healthcare

Als bedrijf in de gezondheidszorg bied je complexe producten of diensten aan. Acco Learn for Business ondersteunt je om al je belanghebbenden succesvol op te leiden. Zo gaan je klanten, patiënten of personeel optimaal met je aanbod aan de slag. En kan je organisatie bijdragen aan een nog betere zorgverlening.

Voor bedrijven in de gezondheidszorg

Leeroplossingen met een hoge impact

Je organisatie is elke bezig met nieuwe medische ontwikkelingen. Vergroot de impact van die inspanningen met een (online) leeroplossing van Acco Learn for Business. Onboarding, e-learning of blended learning journey, we bouwen elke leeroplossing met een zo hoog mogelijk leerrendement, gebaseerd op onze sterke visie op leren en evidence-based didactische principes. Of je nu je klanten of patiënten wil ondersteunen, of je eigen personeel opleiden: wij zorgen ervoor dat iedereen mee is.

Leer klanten of patiënten met je producten of diensten werken

Zorginnovaties zijn pas succesvol als eindgebruikers – je klanten of patiënten – ze kunnen implementeren. Wil je de aantrekkingskracht van je toestel, therapie of technologie vergroten? Koppel er dan een dynamische en activerende learning journey aan. Dat levert een vlottere ingebruikname en dus meer tevreden klanten op, vermindert de druk op je customer support en maakt je aanbod makkelijker schaalbaar. Zo ligt de weg open naar groei en een nog betere gezondheidszorg.

Houd je personeel up-to-date

Je werknemers bijscholen is belangrijker dan ooit. Tegelijk zijn interne opleidingen tijdsintensief om te organiseren en door het nieuwe normaal niet meer enkel face-to-face te realiseren. Schakel Acco Learn for Business in voor doeltreffende blended leeroplossingen die online en offline leren slim combineren. Daardoor win je tijd en wakker je de productiviteit, motivatie en tevredenheid van je medewerkers aan.

Het 3-lagen model voor succesvol leren

Om bedrijven inzicht te bieden in hun eigen leersituatie, ontwikkelden we het 3-lagen model voor succesvol leren. Vanuit het centrale perspectief van de ‘lerende’ kijken we met jou naar alle elementen die je nodig hebt voor een zo groot mogelijke leerwinst. Op basis daarvan stippelen we samen een learning journey uit. Daarmee kan je zelf aan de slag of we werken deze volledig voor jou uit.

Leer meer over ons model

Digitale ondersteuning

Je investeerde in een e-learningplatform of Learning Management System (LMS), maar de resultaten zijn niet zoals verwacht? Of je hebt nog geen tools voor e-learning? Bij Acco Learn for Business helpen we je de hulpmiddelen kiezen die het best bij je bedrijf en verwachtingen passen. Dat doen we vanuit onze uitgebreide ervaring met leerplatformen, waaronder ons eigen platform, Sofia.

Toegewijde professionals

Bij Acco Learn for Business ontwikkelen we snel en doeltreffend een leeroplossing op maat van je noden. Daarvoor bundelt ons team een breed scala aan experts – van learning consultants en medische contentexperts over designers tot eindredacteurs – die je met plezier van A tot Z ontzorgen.

Maak kennis met ons team

Wat klanten over ons zeggen

“De samenwerking was vlot, professioneel en goed voorbereid. Acco heeft ons niet alleen geholpen met het structureren, maar ook het didactisch maken van onze content.”

Wilfried De Backer, Executive Chair Fluidda, wereldleider in Functional Respiratory Imaging

Bekijk de case study
Niels Strybos • 19 April 2022
Partnership Televic Education en Acco Learn

Acco Learn, expert in leeroplossingen, en Televic Education, expert in digitale evaluatie, slaan de handen in elkaar met als doel samen geïntegreerde leertrajecten te ontwikkelen waarin het leerproces van elke individuele cursist aan de hand van valide evaluatietools opgevolgd en geoptimaliseerd wordt.

Erwin Lenaers • 19 Oktober 2021
5 stappen om de juiste educational technology te kiezen

Wanneer je een blended leertraject ontwikkelt, moet je heel wat keuzes maken. Een van de vragen die snel naar boven komt, is de keuze voor een of meerdere educational technologies. Doorloop deze vijf stappen om zeker te zijn dat je technologie kiest die in je leertraject past.

Niels Strybos • 11 Augustus 2021
Case study – Professionele online training voor Fluidda

Acco Learn for business ontwikkelde in nauwe samenwerking met Fluidda een blended leerervaring, bestaande uit een digitaal leerpad in combinatie met face-to-facecontact tussen trainer en lerende. 

Vraag het aan onze learning consultants

Neem contact op met Niels Strybos of Erwin Lenaers: twee van onze learning consultants Acco Learn for Business.

Neem contact op met een van onze learning consultants