Bekijk de on demand webinars

Om je nog beter te ondersteunen in de ontwikkeling van je e-opleiding biedt Acco Learn for business je nu gratis on demand webinars aan.

Hoe bouw je een leertraject met behulp van het ADDIE-model?

Een leertraject bouwen is een uitdaging. Er bestaan heel wat modellen die houvast geven. In deze sessie bespreken we het ADDIE-model, dat je kan helpen om je leertraject op een gestructureerde manier op te bouwen naar het beoogde doel.

Spreker: Nathalie Briessinck

BEKIJK DE WEBINAR

De blended wave in de praktijk

Hoe combineer je digitaal (asynchroon) leren met face to face (synchroon) leren? Hoe bepaal je het verloop van een blended leertraject? De blended wave helpt je om je opleiding te conceptualiseren.

Spreker:  Jill Bosmans

BEKIJK DE WEBINAR

Hoe kan de juiste technologie je leertraject ondersteunen?

Hoe kies je de juiste technologie voor je opleiding? Kies je voor een Learning management systeem (LMS), een Learning experience platform (LXP) of toch eerder een Content management systeem (CMS)? En heb je dat allemaal eigenlijk nodig?

Spreker: Niels Strybos

BEKIJK DE WEBINAR

Introductie didactiek

De basis van didactiek: hoe kan je leren optimaliseren op basis van wetenschappelijk bewezen leerstrategieën?

Spreker: Jill Bosmans

BEKIJK DE WEBINAR

Hoe motiveer je iemand om te leren?

Leren vergt inspanning. Motivatie is dus een uiterst belangrijk onderdeel van je leertraject. Maar hoe motiveer je cursisten die niet gemotiveerd zijn, en hoe houd je hun motivatie hoog?

Spreker: Jill Bosmans

BEKIJK DE WEBINAR

Integratie van theorie en praktijk in een e-opleiding

Welke technologieën en technieken bestaan er om praktijkervaring te integreren in je opleiding? We behandelen o.a. real-life cases, learning by doing, VR, video, gaming,….

Spreker: Jill Bosmans

BEKIJK DE WEBINAR

Leeroplossingen met een hoge impact

Acco Learn for Business

Vergroot de impact van je inspanningen met een (online) leeroplossing van Acco Learn for Business, zoals een onboarding, e-learning of blended learning journey. Altijd met een zo hoog mogelijk leerrendement, opgebouwd vanuit onze sterke visie op leren en evidence-based didactische principes. Wie je ook opleidt: wij zorgen ervoor dat iedereen mee is.

Vraag het aan onze learning consultants

Neem contact op met onze learning consultants van Acco Learn for Business.

Neem contact op met een van onze learning consultants